#agentsah hashtag

Discover instagram "Agentsah" tag

PROMOTION GOODBYE 2018!! Combination of 2 colours Ainaa Lipmatte Smoked Honey + Spiced Cranberry RM 70 ONLY!! πŸ˜±πŸ’‹πŸŒΉ...Cantiknye you guys semua colour dia paling awesome Ainaa Lipmatte melembapkan bibir,merawat bibir yg merekah,even minum air & makan colour dia takkan terjejas pun even sikit,tahan lama smpai malam tau..jom dapatkan dngn mimi sekarang 0148035714!!
#ainaaserum #ainaacleanser
#serumhilangkanjerawat #makeupremover
#serumwaterbased #serumbahansemulajadi #tipsnkcantik #nsabeautyofficial #mukabreakout #serumbebasbahankimia #cleanserviral
#serumviral #ainaacosmetics #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina 
#nsabeautyserum #Idahcantikyoubilalagi
#freegiftavailable #testimoninsateameyka #serumflawless #selamatdigunakan #serumfromaleovera
#ainaalipmatte #lipmattecreamy #lipmatteicecream #produkberkualiti 
#kelulusankkm #agentsah
@nsabeaushop_bymimi
Selangor

PROMOTION GOODBYE 2018!! Combination of 2 colours Ainaa Lipmatte Smoked Honey + Spiced Cranberry RM 70 ONLY!! πŸ˜±πŸ’‹πŸŒΉ...Cantiknye you guys semua colour dia paling awesome Ainaa Lipmatte melembapkan bibir,merawat bibir yg merekah,even minum air & makan colour dia takkan terjejas pun even sikit,tahan lama smpai malam tau..jom dapatkan dngn mimi sekarang 0148035714!! #ainaaserum #ainaacleanser #serumhilangkanjerawat #makeupremover #serumwaterbased #serumbahansemulajadi #tipsnkcantik #nsabeautyofficial #mukabreakout #serumbebasbahankimia #cleanserviral #serumviral #ainaacosmetics #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina #nsabeautyserum #idahcantikyoubilalagi #freegiftavailable #testimoninsateameyka #serumflawless #selamatdigunakan #serumfromaleovera #ainaalipmatte #lipmattecreamy #lipmatteicecream #produkberkualiti #kelulusankkm #agentsah

Just Peach is a beautiful peach tone with a hint of pink 😍
.
Sobella Wonderblush. The best liquid cushion blusher made in Korea. Easy to blend, dewy finish, and long lasting! Just a quick touch to be gorgeous πŸ’œ
.
RM35 only πŸ¦‹
@linabeautyparlour

Just Peach is a beautiful peach tone with a hint of pink 😍 . Sobella Wonderblush. The best liquid cushion blusher made in Korea. Easy to blend, dewy finish, and long lasting! Just a quick touch to be gorgeous πŸ’œ . RM35 only πŸ¦‹

Just Peach is a beautiful peach tone with a hint of pink 😍
.
Sobella Wonderblush. The best liquid cushion blusher made in Korea. Easy to blend, dewy finish, and long lasting! Just a quick touch to be gorgeous πŸ’œ
.
RM35 only πŸ¦‹
@linabeautyparlour

Just Peach is a beautiful peach tone with a hint of pink 😍 . Sobella Wonderblush. The best liquid cushion blusher made in Korea. Easy to blend, dewy finish, and long lasting! Just a quick touch to be gorgeous πŸ’œ . RM35 only πŸ¦‹

Anda rasa anda ade mase untuk sakit kepala???? Maka, ayuh la bertukar kepada hantu2 yg kurangkan sakit kepala anda..☺️☺️☺️ #innersnowcapviral
#innersnowcaphantu
#agentsah
#umt
#kualaterengganu
@pasteliunnies

Anda rasa anda ade mase untuk sakit kepala???? Maka, ayuh la bertukar kepada hantu2 yg kurangkan sakit kepala anda..☺️☺️☺️ #innersnowcapviral #innersnowcaphantu #agentsah #umt #kualaterengganu

Dalam diet.. Korg semua harussss ade dua benda ni.. Klw xde.. Mcm mane nak taw berat dh lost atau belum... Hehe.. Klw setakat tgk pada badan,mmg kite xkan taw.. πŸ˜…
.
❌Jangan salahkan supplement atau produk chuolls.. Hehe
.
Nak hakak guide korg smpai jadi? Nak dptkan body goal? 
Nak taw mcm mane @zulinaziz  Turun berat badan? .
πŸ“²tekan je link kat bio hakak atau πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60143620036/chocofit
http://www.wasap.my/60143620036/chocofit
.
#chocofitsetiaalam
#coklatkurus
#dijaminturun3-7kgseminggu
#agentsah
#chocofitmalaysia
#kurus
#selim
#dietsihat
#menusihat
#bakarlemak
#kurustanpasedutlemak
#kurussihat 
#kurustanpaperluberlapar
#lemonfit
#detox
#singkirkanlemakjahat
@chocofit_setia_alam

Dalam diet.. Korg semua harussss ade dua benda ni.. Klw xde.. Mcm mane nak taw berat dh lost atau belum... Hehe.. Klw setakat tgk pada badan,mmg kite xkan taw.. πŸ˜… . ❌Jangan salahkan supplement atau produk chuolls.. Hehe . Nak hakak guide korg smpai jadi? Nak dptkan body goal? Nak taw mcm mane @zulinaziz Turun berat badan? . πŸ“²tekan je link kat bio hakak atau πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60143620036/chocofit http://www.wasap.my/60143620036/chocofit . #chocofitsetiaalam #coklatkurus #dijaminturun37kgseminggu #agentsah #chocofitmalaysia #kurus #selim #dietsihat #menusihat #bakarlemak #kurustanpasedutlemak #kurussihat #kurustanpaperluberlapar #lemonfit #detox #singkirkanlemakjahat

VSL BEAUTY CARE ‼️‼️ Tak kenal maka tak cinta ,
Yang kenal je tahu SIAPA VSL BEAUTY CARE❀️ Alhamdulillah , 
Kami tak perlu menjatuh kan sesiapa untuk meraih kepercayaan orang , 
VSL dikenali dan mendapat sambutan ramai kerana keberkesanan nya sendiri , β€’
Kerana THE POWER OF VSL ❀️ Dengan skin yang sekarang , 
Keyakinan diri yang dulu nya pernah hilang , 
Noww kembali dengan β€œ DIA YANG BARU β€œ sebagai seorang gadis yang cantikk walaupun tanpa makeup yang heavyy sisssπŸ’¦

VSL BEAUTY CARE πŸ’•

Whatsapp for more info & order VSL 
Kenapa nak tunggu lagi? Sebab ramai jatuh cinta ni lah hasil 😘. jangan risau kita guide sampai cantik. untuk semua jenis kulit β™₯ 
Guide nevergiveup πŸ’œ πŸ“²www.wasap.my/60186651220/vsl
πŸ“²www.wasap.my/60186651220/vsl

#vslbeautycarekl #vslteamsenienordin #vsldelaerhululangat #vslteha #agentsah #vsllover #vslcheras #vslbatu9 #vsllangat #vslampang #vslkpjkajang #vslskincare #vsl #vslbeautycare_cheraskajang
@vslbeautycare_cheraskajang

VSL BEAUTY CARE ‼️‼️ Tak kenal maka tak cinta , Yang kenal je tahu SIAPA VSL BEAUTY CARE❀️ Alhamdulillah , Kami tak perlu menjatuh kan sesiapa untuk meraih kepercayaan orang , VSL dikenali dan mendapat sambutan ramai kerana keberkesanan nya sendiri , β€’ Kerana THE POWER OF VSL ❀️ Dengan skin yang sekarang , Keyakinan diri yang dulu nya pernah hilang , Noww kembali dengan β€œ DIA YANG BARU β€œ sebagai seorang gadis yang cantikk walaupun tanpa makeup yang heavyy sisssπŸ’¦ VSL BEAUTY CARE πŸ’• Whatsapp for more info & order VSL Kenapa nak tunggu lagi? Sebab ramai jatuh cinta ni lah hasil 😘. jangan risau kita guide sampai cantik. untuk semua jenis kulit β™₯ Guide nevergiveup πŸ’œ πŸ“²www.wasap.my/60186651220/vsl πŸ“²www.wasap.my/60186651220/vsl #vslbeautycarekl #vslteamsenienordin #vsldelaerhululangat #vslteha #agentsah #vsllover #vslcheras #vslbatu9 #vsllangat #vslampang #vslkpjkajang #vslskincare #vsl #vslbeautycare cheraskajang

Chocofit info; 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣
Kenapa marahkan nyamuk kelambu yg ko bakar? 
Marahkan berat x turun dihempuknya penimbang kt lantai. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 Yeee tahu dh diet, 
Yeee tahu dh exercise, 
Turun 1kg naik 2kg lepas makan nasi kandar kuah campur kt mamak pagi tadi. Dh ckp kan cuba dulu sekotak masih degil, masih waswas, kan kita dh janji seminggu turun 3-7kg dengan selambanya kan. Takkan kita sanggup tipu customer kesygan kita.?
.
#chocofitsetiaalam
#coklatkurus
#dijaminturun3-7kgseminggu
#agentsah
#chocofitmalaysia
#kurus
#selim
#dietsihat
#menusihat
#bakarlemak
#kurustanpasedutlemak
#kurussihat 
#kurustanpaperluberlapar
#lemonfit
#detox
#singkirkanlemakjahat
@chocofit_setia_alam

Chocofit info; 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 Kenapa marahkan nyamuk kelambu yg ko bakar? Marahkan berat x turun dihempuknya penimbang kt lantai. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 Yeee tahu dh diet, Yeee tahu dh exercise, Turun 1kg naik 2kg lepas makan nasi kandar kuah campur kt mamak pagi tadi. Dh ckp kan cuba dulu sekotak masih degil, masih waswas, kan kita dh janji seminggu turun 3-7kg dengan selambanya kan. Takkan kita sanggup tipu customer kesygan kita.? . #chocofitsetiaalam #coklatkurus #dijaminturun37kgseminggu #agentsah #chocofitmalaysia #kurus #selim #dietsihat #menusihat #bakarlemak #kurustanpasedutlemak #kurussihat #kurustanpaperluberlapar #lemonfit #detox #singkirkanlemakjahat

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀
-
Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ
-
Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹
πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung
πŸ‘ Perapat miss V
πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman
πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap
πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan
πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan
πŸ‘ Melebatkan rambut & mengurangkan masalah keguguran rambut
πŸ‘ Menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusu
πŸ‘ Ikhtiar hamil
-
Nak cantik ? Nak body letupsss lentik gebu mantap padu ? Bawah tu super grip ketat buat abang sayanggg buat abang geram ? Jum dapatkan PINKLADYBODYPERFECTION πŸ’‘πŸ‘‘ Whatsapp/pm sekarang untuk order β€Ό
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
Atau click link dekat bio πŸ‘†

#pinklady #pinkladybodyperfection #teamiladaniel #pinkladyviral #pinkladylentik #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhq #dropshipwanted #pinkladycikiena 
#agentsah #pinklady2018
@az.iena

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀ - Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ - Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹ πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung πŸ‘ Perapat miss V πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan πŸ‘ Melebatkan rambut &

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀
-
Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ
-
Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹
πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung
πŸ‘ Perapat miss V
πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman
πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap
πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan
πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan
πŸ‘ Melebatkan rambut & mengurangkan masalah keguguran rambut
πŸ‘ Menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusu
πŸ‘ Ikhtiar hamil
-
Nak cantik ? Nak body letupsss lentik gebu mantap padu ? Bawah tu super grip ketat buat abang sayanggg buat abang geram ? Jum dapatkan PINKLADYBODYPERFECTION πŸ’‘πŸ‘‘ Whatsapp/pm sekarang untuk order β€Ό
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
Atau click link dekat bio πŸ‘†

#pinklady #pinkladybodyperfection #teamiladaniel #pinkladyviral #pinkladylentik #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhq #dropshipwanted #pinkladycikiena 
#agentsah #pinklady2018
@az.iena

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀ - Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ - Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹ πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung πŸ‘ Perapat miss V πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan πŸ‘ Melebatkan rambut &

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀
-
Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ
-
Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹
πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung
πŸ‘ Perapat miss V
πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman
πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap
πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan
πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan
πŸ‘ Melebatkan rambut & mengurangkan masalah keguguran rambut
πŸ‘ Menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusu
πŸ‘ Ikhtiar hamil
-
Nak cantik ? Nak body letupsss lentik gebu mantap padu ? Bawah tu super grip ketat buat abang sayanggg buat abang geram ? Jum dapatkan PINKLADYBODYPERFECTION πŸ’‘πŸ‘‘ Whatsapp/pm sekarang untuk order β€Ό
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
πŸ’Œ 01128699722
Atau click link dekat bio πŸ‘†

#pinklady #pinkladybodyperfection #teamiladaniel #pinkladyviral #pinkladylentik #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhq #dropshipwanted #pinkladycikiena 
#agentsah #pinklady2018
@az.iena

PINKLADYBODYPERFECTION sekarang ni makin dapat tempat di hati wanita yang utamakan penampilan and kecantikkan. Semua pakat jatuh hati bertimpa-timpaa uolss 😍 Sekali dah cuba confirm repeat. Sebab apa ? Sebab pinklady tak mengecewakan langsung. Hanya dengan satu supplement sahaja, dah boleh cover semua masalah luar dalam dari hujung rambut hingga hujung kaki ❀ - Untuk breast, punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. Semua function yang wanita mahukan boleh dikatakan semuanya ada dalam 1 botol Pinklady πŸ™ˆ - Harga Pinkladybodyperfection setanding dengan kualiti πŸ‘ Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi πŸ’‹ πŸ‘ Membesar, Menganjal & Menggebukan boobies & punggung πŸ‘ Perapat miss V πŸ‘ Menstabilkan hormon & merawat dalaman πŸ‘ Menggebukan, Mencerahkan kulit & Menghilangkan masalah kulit kusam berjerawat gelap πŸ‘ Meremajakan kulit πŸ‘ Mencantikkan bentuk tubuh badan πŸ‘ Mengidealkan size & berat badan πŸ‘ Melebatkan rambut &

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ
.
Apa aja khasiatnya? 
V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’•
.
Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. 
Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’•
.
Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
βœ… NATURAL FORMULA βœ… WATER BASED βœ… PARABEN FREE βœ… NANO INFUSION SYSTEM βœ… SOFT, LIGHT & GENTLE βœ… NON COMEDOGENIC βœ… NON ANIMAL TESTING βœ… CGMP βœ… BPOM βœ… HALAL MUI
. 
#pencerahmissv #licenserum #naturalproduk #bayabougas #starglowscrub #nsabeautypuchong #kulitberminyakdanberjerawat #maryjardinputrajaya #produknatural #kelulusankkm #stokischarms #thejunni #thejunnireseller #maylaskincare #putihkorea #sayajualskincare #putihflawless #thejunnipinkishwhite #lovebeautylegacy #bebasjeragat #bebasbahankimia #thejunniputihkorea #luluskkm #agentsah #kkmapproved
@roromendutmalang

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ . Apa aja khasiatnya? V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’• . Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’• . Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ
.
Apa aja khasiatnya? 
V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’•
.
Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. 
Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’•
.
Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
βœ… NATURAL FORMULA βœ… WATER BASED βœ… PARABEN FREE βœ… NANO INFUSION SYSTEM βœ… SOFT, LIGHT & GENTLE βœ… NON COMEDOGENIC βœ… NON ANIMAL TESTING βœ… CGMP βœ… BPOM βœ… HALAL MUI
. 
#pencerahmissv #licenserum #naturalproduk #bayabougas #starglowscrub #nsabeautypuchong #kulitberminyakdanberjerawat #maryjardinputrajaya #produknatural #kelulusankkm #stokischarms #thejunni #thejunnireseller #maylaskincare #putihkorea #sayajualskincare #putihflawless #thejunnipinkishwhite #lovebeautylegacy #bebasjeragat #bebasbahankimia #thejunniputihkorea #luluskkm #agentsah #kkmapproved
@roromendutmalang

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ . Apa aja khasiatnya? V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’• . Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’• . Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ
.
Apa aja khasiatnya? 
V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’•
.
Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. 
Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’•
.
Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller
.
Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya!
.
Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ???
βœ… NATURAL FORMULA βœ… WATER BASED βœ… PARABEN FREE βœ… NANO INFUSION SYSTEM βœ… SOFT, LIGHT & GENTLE βœ… NON COMEDOGENIC βœ… NON ANIMAL TESTING βœ… CGMP βœ… BPOM βœ… HALAL MUI
. 
#pencerahmissv #licenserum #naturalproduk #bayabougas #starglowscrub #nsabeautypuchong #kulitberminyakdanberjerawat #maryjardinputrajaya #produknatural #kelulusankkm #stokischarms #thejunni #thejunnireseller #maylaskincare #putihkorea #sayajualskincare #putihflawless #thejunnipinkishwhite #lovebeautylegacy #bebasjeragat #bebasbahankimia #thejunniputihkorea #luluskkm #agentsah #kkmapproved
@roromendutmalang

MANJAKAN DIRI DENGAN V- SCRUB REMPAH HITAM πŸ’ƒ . Apa aja khasiatnya? V-Scrub Rempah Hitam yang bisa membantu anda untuk membersihkan selangkan secara cepat dan efesien. πŸ’• . Lulur yang satu ini diformulasikan dengan bahan organik serta lulur dari kraton yang dapat membuat selangkangan menjadi lebih cerah dan halus.. Bahan-bahan dari Scrub ini antara lain seperti teh hitam, rumput laut, ketan hitam, sirih, lemon, rempah pilihan dan kayu rapet. Mungkin sebagian orang merasa heran mengenai kayu rapet ini, kayu rapet tersebut merupakan salah satu kayu yang dinamakan nenek moyang karena sesuai dengan namanya kayu ini dapat membuat Miss V menjadi lebih rapet πŸ’• . Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

Attractive woman and wild . #RANIAROSEkebaya is the perfect queen in everything. .
.
RM99.00
POSTAGE
RM10.00 SM
RM15.00 SS
.
.
Korean Chiffon with full lining
High quality flower & glass beads detailing at the waist
Organdy layer at the waist
Wudhu' friendly β €
.
.
Colour
Base Color : Maroon
.
.
kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #HHAuthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista
@boutiquezeeya.exclusive

Attractive woman and wild . #raniarosekebaya is the perfect queen in everything. . . RM99.00 POSTAGE RM10.00 SM RM15.00 SS . . Korean Chiffon with full lining High quality flower & glass beads detailing at the waist Organdy layer at the waist Wudhu' friendly β € . . Colour Base Color : Maroon . . kindly whatsapp us at +60179176814 atau click link di bio to order and info . TQ #hhauthorisedagent #sales #clearancestock #sayajualbaju #sayaasgentsah #agentsah #fashionista #fashion #hijabistahub #hijabista

Yeayy so ni bukti lelaki blh tk pakai Ainaa Serum ni??πŸ˜πŸŒΉπŸ’•
Yup blh sngt sebab Ainaa Serum ni merupakan waterbased serum so dia senang meresap ke dlm kulit muka kita and terus rasa fresh,glowing,cerah je skin ...
Tak kan nk pikat crush muka mcm2 kt muka perempuan pun xnk pndang tau klau mcm tu uolls πŸ™‰β€πŸ˜­So jom bertindak cepat whatsapp mimi 0148035714!!... #ainaaserum #ainaacleanser
#serumhilangkanjerawat #makeupremover
#serumwaterbased #serumbahansemulajadi #tipsnkcantik #nsabeautyofficial #mukabreakout #serumbebasbahankimia #cleanserviral
#serumviral #ainaacosmetics #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina 
#nsabeautyserum #Idahcantikyoubilalagi
#freegiftavailable #testimoninsateameyka #serumflawless #selamatdigunakan #serumfromaleovera
#ainaalipmatte #lipmattecreamy #lipmatteicecream #produkberkualiti 
#kelulusankkm #agentsah
@nsabeaushop_bymimi

Yeayy so ni bukti lelaki blh tk pakai Ainaa Serum ni??πŸ˜πŸŒΉπŸ’• Yup blh sngt sebab Ainaa Serum ni merupakan waterbased serum so dia senang meresap ke dlm kulit muka kita and terus rasa fresh,glowing,cerah je skin ... Tak kan nk pikat crush muka mcm2 kt muka perempuan pun xnk pndang tau klau mcm tu uolls πŸ™‰β€πŸ˜­So jom bertindak cepat whatsapp mimi 0148035714!!... #ainaaserum #ainaacleanser #serumhilangkanjerawat #makeupremover #serumwaterbased #serumbahansemulajadi #tipsnkcantik #nsabeautyofficial #mukabreakout #serumbebasbahankimia #cleanserviral #serumviral #ainaacosmetics #nsateameyka #hafizmahamad #syafiqahaina #nsabeautyserum #idahcantikyoubilalagi #freegiftavailable #testimoninsateameyka #serumflawless #selamatdigunakan #serumfromaleovera #ainaalipmatte #lipmattecreamy #lipmatteicecream #produkberkualiti #kelulusankkm #agentsah

skali skala pos gbr sendiri boleh kan, asyik gbr produk je. πŸ˜‚ so siapa nak cod dgn muza boleh contact link kat bio je . ALL ITEM AVAILABLE ON ME . 😘
.
.

Agent Elcahco
cod area 😘 =
πŸ’sungai buloh
πŸ’ kota damansara
πŸ’damansara πŸ’damansara damai
πŸ’sri damansara
πŸ’kayu ara
πŸ’subang bestari πŸ’selayang
πŸ’area college uic . πŸ”₯ KAWASAN YG BERDEKATAN DI ATAS KITA BOLEH COD . YG JAUH II KITA BOLEH POS πŸ”₯
. 
#agentsah #agentkakesah #agentkakesahselangor #cod #whiteningbooster #sungaibuloh #kayuara #sridamansara #damansara #damansaradamai #kotadamansara #bypos #kudapkudapteruscantik #putihflawless #elcahco #nakorder #produkputih #toxic #whiteningbooster #produkputihsatubadan #produkputihgebu #dtox #skincare #skincareroutine #putihflawless #putihpinkish #putihgebu #gebas #supplement #skincarekakesah
@muzaselcahco
Bandar Utama

skali skala pos gbr sendiri boleh kan, asyik gbr produk je. πŸ˜‚ so siapa nak cod dgn muza boleh contact link kat bio je . ALL ITEM AVAILABLE ON ME . 😘 . . Agent Elcahco cod area 😘 = πŸ’sungai buloh πŸ’ kota damansara πŸ’damansara πŸ’damansara damai πŸ’sri damansara πŸ’kayu ara πŸ’subang bestari πŸ’selayang πŸ’area college uic . πŸ”₯ KAWASAN YG BERDEKATAN DI ATAS KITA BOLEH COD . YG JAUH II KITA BOLEH POS πŸ”₯ . #agentsah #agentkakesah #agentkakesahselangor #cod #whiteningbooster #sungaibuloh #kayuara #sridamansara #damansara #damansaradamai #kotadamansara #bypos #kudapkudapteruscantik #putihflawless #elcahco #nakorder #produkputih #toxic #whiteningbooster #produkputihsatubadan #produkputihgebu #dtox #skincare #skincareroutine #putihflawless #putihpinkish #putihgebu #gebas #supplement #skincarekakesah

Alhamdulillah..😍😍😍 Nampak yer ramai yg nk kurus sebelum masuk tahun 2-0-1-9 πŸŽ‰πŸŽ‰ Bangun pagi tengok ada yg bank-in ☺️ Ya..mmg untung 1 paket teh sikit + postage pun dh makin naik skng nie ... tapi, kalau dah org masuk order mcm ni boleh kira sendiri πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Rezeki Allah dah atur, tinggal kita ja nak usaha atau tak.

Hari ni Wani pos utk semua yg order semalam & hari nie ..tq 😍😍😍 #slimmingdetoxtea 
#agentsah
#trustedsellerπŸ’― 
#byposonlynocod
@detoxtea_bywani

Alhamdulillah..😍😍😍 Nampak yer ramai yg nk kurus sebelum masuk tahun 2-0-1-9 πŸŽ‰πŸŽ‰ Bangun pagi tengok ada yg bank-in ☺️ Ya..mmg untung 1 paket teh sikit + postage pun dh makin naik skng nie ... tapi, kalau dah org masuk order mcm ni boleh kira sendiri πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Rezeki Allah dah atur, tinggal kita ja nak usaha atau tak. Hari ni Wani pos utk semua yg order semalam & hari nie ..tq 😍😍😍 #slimmingdetoxtea #agentsah #trustedsellerπŸ’― #byposonlynocod

Kenapa perlu habiskan duit beribu untuk cantik sedangkan ada yang murah, yang jimat boleh menyelesaikan masalah yang sama? Ramai testimoni cust yang kita dapat semuanyaa berpuas hati dengan SKKM by WAWAIRFAN. Ada yang tak sampai satu jar dah nampak perubahan. πŸ™ˆ Ada yang minum berjar jar tapi baru nampak perubahan. Nak syantik jangan malas uolls, nak syantik jangan sayang duit uolls 
________
Minum SKKM jerawat dah taknak naik dah kat muka. Parut jerawat pun boleh hilang. Perut jadi LAWAS. Period STABIL! Sengugut berkurangan 😁 Kulit pun jadi licin je dengan hanya minum SKKM. Takpayah nak pakai skincare ke apa. Just minum SKKM pun dah boleh cantikk. SKKM ni tak ada sebarang bahan yang merbahaya. So korang boleh consume 😍 Minum dua kali sehari je uolls. Pagi segelas, malam segelas sebelum tidur. Yang penting banyakkan minum air masak tau tau β€”β€”β€”-
Siapa yang nak syantik dengan hanya minum susu, lets grab! 
________
Siapa yang berminat? Lekaih click link kat bio. πŸ“² 01133418133 πŸ“² 01117645713
#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingasli #susukambingkurmamadu #skkm #skkmoriginal #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmbywawairfan #skkmmalaysia #skkmoriginalbywawairfan #susu #susuuntukkulit #susuuntukcantik #igshop #bazaaronline #original #wawairfanresources #wawairfanhq #agentsah #testimonibyyn
@ynbeauteholic

Kenapa perlu habiskan duit beribu untuk cantik sedangkan ada yang murah, yang jimat boleh menyelesaikan masalah yang sama? Ramai testimoni cust yang kita dapat semuanyaa berpuas hati dengan SKKM by WAWAIRFAN. Ada yang tak sampai satu jar dah nampak perubahan. πŸ™ˆ Ada yang minum berjar jar tapi baru nampak perubahan. Nak syantik jangan malas uolls, nak syantik jangan sayang duit uolls Minum SKKM jerawat dah taknak naik dah kat muka. Parut jerawat pun boleh hilang. Perut jadi LAWAS. Period STABIL! Sengugut berkurangan 😁 Kulit pun jadi licin je dengan hanya minum SKKM. Takpayah nak pakai skincare ke apa. Just minum SKKM pun dah boleh cantikk. SKKM ni tak ada sebarang bahan yang merbahaya. So korang boleh consume 😍 Minum dua kali sehari je uolls. Pagi segelas, malam segelas sebelum tidur. Yang penting banyakkan minum air masak tau tau β€”β€”β€”- Siapa yang nak syantik dengan hanya minum susu, lets grab! Siapa yang berminat? Lekaih click link kat bio. πŸ“²

Kenapa perlu habiskan duit beribu untuk cantik sedangkan ada yang murah, yang jimat boleh menyelesaikan masalah yang sama? Ramai testimoni cust yang kita dapat semuanyaa berpuas hati dengan SKKM by WAWAIRFAN. Ada yang tak sampai satu jar dah nampak perubahan. πŸ™ˆ Ada yang minum berjar jar tapi baru nampak perubahan. Nak syantik jangan malas uolls, nak syantik jangan sayang duit uolls 
________
Minum SKKM jerawat dah taknak naik dah kat muka. Parut jerawat pun boleh hilang. Perut jadi LAWAS. Period STABIL! Sengugut berkurangan 😁 Kulit pun jadi licin je dengan hanya minum SKKM. Takpayah nak pakai skincare ke apa. Just minum SKKM pun dah boleh cantikk. SKKM ni tak ada sebarang bahan yang merbahaya. So korang boleh consume 😍 Minum dua kali sehari je uolls. Pagi segelas, malam segelas sebelum tidur. Yang penting banyakkan minum air masak tau tau β€”β€”β€”-
Siapa yang nak syantik degan hanya minum susu, lets grab! 
________
Siapa yang berminat? Lekaih click link kat bio. πŸ“² 01133418133 πŸ“² 01117645713
#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingasli #susukambingkurmamadu #skkm #skkmoriginal #skkmbywawairfandirectfromhq #skkmbywawairfan #skkmmalaysia #skkmoriginalbywawairfan #susu #susuuntukkulit #susuuntukcantik #igshop #bazaaronline #original #wawairfanresources #wawairfanhq #agentsah #testimonibyyn
@ynbeauteholic

Kenapa perlu habiskan duit beribu untuk cantik sedangkan ada yang murah, yang jimat boleh menyelesaikan masalah yang sama? Ramai testimoni cust yang kita dapat semuanyaa berpuas hati dengan SKKM by WAWAIRFAN. Ada yang tak sampai satu jar dah nampak perubahan. πŸ™ˆ Ada yang minum berjar jar tapi baru nampak perubahan. Nak syantik jangan malas uolls, nak syantik jangan sayang duit uolls Minum SKKM jerawat dah taknak naik dah kat muka. Parut jerawat pun boleh hilang. Perut jadi LAWAS. Period STABIL! Sengugut berkurangan 😁 Kulit pun jadi licin je dengan hanya minum SKKM. Takpayah nak pakai skincare ke apa. Just minum SKKM pun dah boleh cantikk. SKKM ni tak ada sebarang bahan yang merbahaya. So korang boleh consume 😍 Minum dua kali sehari je uolls. Pagi segelas, malam segelas sebelum tidur. Yang penting banyakkan minum air masak tau tau β€”β€”β€”- Siapa yang nak syantik degan hanya minum susu, lets grab! Siapa yang berminat? Lekaih click link kat bio. πŸ“²

CAMELLIA PROMOSI FROM 11.12.2018 until 12.12.18 β€ΌοΈπŸ”›πŸ”›πŸ”› .
.
Normal price RM79 .
.

NOW 2days only RM59 only!!
.
.

Postage RM8SM RM10SS
.
.
Click link ws at bio to order
@syawa.co

CAMELLIA PROMOSI FROM 11.12.2018 until 12.12.18 β€ΌοΈπŸ”›πŸ”›πŸ”› . . Normal price RM79 . . NOW 2days only RM59 only!! . . Postage RM8SM RM10SS . . Click link ws at bio to order

β™₯ PAKEJ BERGAMBAR β™₯
.
.
Starting price start RM35 πŸ‘ .
.
BOLEH DIRECT WS πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60189844167

#TeamEta #TeamSyah #SuriRumahOn9 #PhotocanvasKhat #PhotocanvasBergambar #PhotocanvasMurah #PhotocanvasBajet #PhotocanvasBerkualiti #AgentAmpang #AgentSah #DropshipDiperlukan #MemoryPotret
@syrifh_collections

β™₯ PAKEJ BERGAMBAR β™₯ . . Starting price start RM35 πŸ‘ . . BOLEH DIRECT WS πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60189844167 #teameta #teamsyah #surirumahon9 #photocanvaskhat #photocanvasbergambar #photocanvasmurah #photocanvasbajet #photocanvasberkualiti #agentampang #agentsah #dropshipdiperlukan #memorypotret

Next