#ampang hashtag

Discover instagram "Ampang" tag

Tuhan ku mohon padaMu
Berikan hambaMu waktu
Untuk ku menjaga dirinya .

Photographed 📸 by @hazmiljapilus
@ajmusicmalaysia @melodycentralproductions @aiyadsakti @cherrypopbakes .

#single #janjiku #lyrics #newrelease #joox
#spotify #itunes #singingcaker #lagubaru
@mikahamirul

Tuhan ku mohon padaMu Berikan hambaMu waktu Untuk ku menjaga dirinya . Photographed 📸 by @hazmiljapilus @ajmusicmalaysia @melodycentralproductions @aiyadsakti @cherrypopbakes . #single #janjiku #lyrics #newrelease #joox #spotify #itunes #singingcaker #lagubaru

Selamat berhujung minggu semua. Korang dah cuba Safiyya Hijab Spray ni? Untuk kelihatan kemas sepanjang masa, anda boleh cuba spray SHS ni. Sesuai untuk kegunaan harian lelaki dan wanita😊
.
Sebotol hanya RM18.90 sahaja, Jimat bukan? Jom beramai-ramai pakat beli spray viral kegilaan ramai ni. Cepat DM saya sekarang!

#hijab #tudung #spraytudung #hijabspray #tudungbawal #kuptm #ampang #spraytudungmurahberkualiti #perfume #bawalovers #tudungcantik #spraytudungwangi #spraytudungmurah #spraytudungmagic #spraytudungantikedut #spraybajuwangi #spraybaju #spraybajuantikedut #hijabinspiration #hijabtrend #sprayhijab #hijabfabricspray #kajang #kualalumpur #bawalcantik
@shbs.co

Selamat berhujung minggu semua. Korang dah cuba Safiyya Hijab Spray ni? Untuk kelihatan kemas sepanjang masa, anda boleh cuba spray SHS ni. Sesuai untuk kegunaan harian lelaki dan wanita😊 . Sebotol hanya RM18.90 sahaja, Jimat bukan? Jom beramai-ramai pakat beli spray viral kegilaan ramai ni. Cepat DM saya sekarang! #hijab #tudung #spraytudung #hijabspray #tudungbawal #kuptm #ampang #spraytudungmurahberkualiti #perfume #bawalovers #tudungcantik #spraytudungwangi #spraytudungmurah #spraytudungmagic #spraytudungantikedut #spraybajuwangi #spraybaju #spraybajuantikedut #hijabinspiration #hijabtrend #sprayhijab #hijabfabricspray #kajang #kualalumpur #bawalcantik

Cinnamon Rolls with Cream Cheese & Pecan Salted Caramel..kali ke dua open utk pack bajet mcm ni..mmg cpt ja abis org booking 😁 hot selling skrg cinnamon rolls ni..gebu & lembut..mkn panas2 mmg sedap 😋 #bakedbyella #cinnamonrolls #cinnamonrollsgebugebas #homemadecinnamonrolls #bukitjalil #puncakjalil #serikembangan #bandarkinrara #bandartasikselatan #sungaibesi #cheras #ampang #puchong #kepong #wangsamaju #gombak #makanansedap #kunyahkunyahsedap #syukurselalu #sayajualdessert
@bakedbyella

Cinnamon Rolls with Cream Cheese & Pecan Salted Caramel..kali ke dua open utk pack bajet mcm ni..mmg cpt ja abis org booking 😁 hot selling skrg cinnamon rolls ni..gebu & lembut..mkn panas2 mmg sedap 😋 #bakedbyella #cinnamonrolls #cinnamonrollsgebugebas #homemadecinnamonrolls #bukitjalil #puncakjalil #serikembangan #bandarkinrara #bandartasikselatan #sungaibesi #cheras #ampang #puchong #kepong #wangsamaju #gombak #makanansedap #kunyahkunyahsedap #syukurselalu #sayajualdessert

Percaya dan yakin pada diri sendiri adalah kunci kejayaan. Anda perlu tampil yakin dengan apa jua penampilan/imej yg anda bawakan. -----
Sembur sikit cikpiya untuk dapatkan penampilan diri yg kemas. Haaa baru lebih yakin!

#hijab #tudung #spraytudung #hijabspray #tudungbawal #kuptm #ampang #spraytudungmurahberkualiti #perfume #bawalovers #tudungcantik #spraytudungwangi #spraytudungmurah #spraytudungmagic #spraytudungantikedut #spraybajuwangi #spraybaju #spraybajuantikedut #hijabinspiration #hijabtrend #sprayhijab #hijabfabricspray
@shbs.co

Percaya dan yakin pada diri sendiri adalah kunci kejayaan. Anda perlu tampil yakin dengan apa jua penampilan/imej yg anda bawakan. ----- Sembur sikit cikpiya untuk dapatkan penampilan diri yg kemas. Haaa baru lebih yakin! #hijab #tudung #spraytudung #hijabspray #tudungbawal #kuptm #ampang #spraytudungmurahberkualiti #perfume #bawalovers #tudungcantik #spraytudungwangi #spraytudungmurah #spraytudungmagic #spraytudungantikedut #spraybajuwangi #spraybaju #spraybajuantikedut #hijabinspiration #hijabtrend #sprayhijab #hijabfabricspray

JOM FACIAL ❤
PERKHIDMATAN TERUS KE RUMAH ANDA @ TERUS KE SPA KAMI. 💋 *FACIAL TREATMENT + VSHAPE +UPLIFTING*
👉🏻cleansing milk
👉🏻cleanser foaming
👉🏻remove whitehead& blackhead
👉🏻deep care cone scrub water
👉🏻massage ginseng(anti aging)
👉🏻face massage: 🌹Grooming 🌹Pressure point
👉🏻ENTERNAL BEAUTY MECHINE: 🌹Uplifting 🌹V-shape face
👉🏻blancing toning
👉🏻essence creme 💆KELEBIHAN: ✅Meruncingkan muka
✅Hilangkn doublechin&eyebag
✅Tegangkan muka
✅Menyerikan wjh yg kusam
✅Merawat hingga 3lapisan kulit wajah
✅Terus nmpk kesan dgn sekali treatment
✅Skincare organic & mesin ENTERNAL BEAUTY yg berkualiti --------------------------------------
PAKEJ di atas 👆🏻
Normal price RM129.

PROMOSI , HANYA RM99

http://www.wasap.my/60129754771/facial

#mobilespakl
#spabergerakkl
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#setapak
#bukitantarabangsa
#ampang
#kualalumpur
#facialmurahhighclasskl
#fsrlegacybeautyspa
@facialmurahhighclasskl

JOM FACIAL ❤ PERKHIDMATAN TERUS KE RUMAH ANDA @ TERUS KE SPA KAMI. 💋 *FACIAL TREATMENT + VSHAPE +UPLIFTING* 👉🏻cleansing milk 👉🏻cleanser foaming 👉🏻remove whitehead& blackhead 👉🏻deep care cone scrub water 👉🏻massage ginseng(anti aging) 👉🏻face massage: 🌹Grooming 🌹Pressure point 👉🏻ENTERNAL BEAUTY MECHINE: 🌹Uplifting 🌹V-shape face 👉🏻blancing toning 👉🏻essence creme 💆KELEBIHAN: ✅Meruncingkan muka ✅Hilangkn doublechin&eyebag ✅Tegangkan muka ✅Menyerikan wjh yg kusam ✅Merawat hingga 3lapisan kulit wajah ✅Terus nmpk kesan dgn sekali treatment ✅Skincare organic & mesin ENTERNAL BEAUTY yg berkualiti -------------------------------------- PAKEJ di atas 👆🏻 Normal price RM129. PROMOSI , HANYA RM99 http://www.wasap.my/60129754771/facial #mobilespakl #spabergerakkl #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #bukitantarabangsa #ampang #kualalumpur #facialmurahhighclasskl #fsrlegacybeautyspa

.
Nak gelar diri perempuan cantik bukan muka kita je kene cantik tau, satu badan zissss wajib kulit halus flawless ketiak wajib kene putih, celah kangkang bersinar putih dan kaki takleh ada kudis hitam no no no Noooo Freeen ! Setiap malam wajib satu badan atas sampai bawah otayyyyy kita sental dengan @scrubdistrict bagi putih melepak hilangkan semua parut2 hitam2 kerak kat badan okay gitu ! #BarbieLife
.
.
.
#scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless #agentalhaalfa #stokisscrubdistrict #ampang
@scrubdistrictbyezza_ampang
Ampang, Kuala Lumpur

. Nak gelar diri perempuan cantik bukan muka kita je kene cantik tau, satu badan zissss wajib kulit halus flawless ketiak wajib kene putih, celah kangkang bersinar putih dan kaki takleh ada kudis hitam no no no Noooo Freeen ! Setiap malam wajib satu badan atas sampai bawah otayyyyy kita sental dengan @scrubdistrict bagi putih melepak hilangkan semua parut2 hitam2 kerak kat badan okay gitu ! #barbielife . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless #agentalhaalfa #stokisscrubdistrict #ampang

Happy Birthday to Ms Zarra 😉
Semoga diberikan kesihatan yg baik dan dimurahkan lagi rezeki 🔥
.
Terima kasih support Satay Ros taw 🤗
.
@satayrosviral
Dagang Avenue Food Court

Happy Birthday to Ms Zarra 😉 Semoga diberikan kesihatan yg baik dan dimurahkan lagi rezeki 🔥 . Terima kasih support Satay Ros taw 🤗 . "KENIKMATANNYA PASTI TERASA" ❤️ . Pasti berbaloi-baloiiii gaisss ☺️ Lebih lanjut hubungi no di bawah 🔛 . ☎️ 017 222 1800 ☎️ 017 221 8889 . #satayros #lidimerah #sataysedap #malaysiantraditionalfood #satey #jjcm #sataydelivery #foodhunter #foodie #malaysianfood #satayoriginal #ampang #thebestsatayintown #sate #satayviral #sataypadu #kingofsatay #sataylegend #since1984 #sataylover #teamsatayros #satayroscake #satayrosdelivery #harustenang #kualalumpur #cheras #workhard #mareeyyyyyy #foodlover #satayampang

Our bestseller of #mixcheesetart. .tqsm dear 💕
..
..
PROMOSI !!! PROMOSI!!! Sudah bermula.. Sempena cuti sekolah.
Sehingga habis cuti sekolah bulan 12..lama ya..😁😁
..
..
p/s..promosi ni hanya sah untuk 2box ya.. .. .👇
Macam mana nak order? 📞boleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date 😊.
.
. *DELIVERY WITH CHARGES* .
.
. #assortedcheesetart #sayajualdessert #desserts #serdang #setiawangsa #sayajualkek #cheras #birthdaycake #dessert #ampang  #alamdamai #bandartunhusseinonn #assortedtartlets #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #mixedcheesetarts #hospitalampang #tescoampang #cheesetart #hantaran #pandanindah
@silahliciouscake

Our bestseller of #mixcheesetart. .tqsm dear 💕 .. .. PROMOSI !!! PROMOSI!!! Sudah bermula.. Sempena cuti sekolah. Sehingga habis cuti sekolah bulan 12..lama ya..😁😁 .. .. p/s..promosi ni hanya sah untuk 2box ya.. .. .👇 Macam mana nak order? 📞boleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date 😊. . . *DELIVERY WITH CHARGES* . . . #assortedcheesetart #sayajualdessert #desserts #serdang #setiawangsa #sayajualkek #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartunhusseinonn #assortedtartlets #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #mixedcheesetarts #hospitalampang #tescoampang #cheesetart #hantaran #pandanindah

Next