#bccreamfoundation hashtag

Discover instagram "Bccreamfoundation" tag

Patut lah nyaman je bila belai DYXY Skincare dekat muka. Macam-macam jenis ESSENTIAL OIL ada!
.
Essential oil bukan macam minyak gamat atau minyak angin tu ye. Ini minyak asli dari tumbuhan untuk rawat kulit.
.
Kiranya BACK TO NATURE. Rawatan terus guna minyak tumbuhan. Bauan pun aroma tumbuhan. DYXY Skincare tak ada pewangi tau.
.
Setiap tumbuhan ada kelebihan masing-masing. Bila bergabung itu yang jadi kulit #berkilatmacambabydenganDYXY 😘
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@edgtrisnawati

Patut lah nyaman je bila belai DYXY Skincare dekat muka. Macam-macam jenis ESSENTIAL OIL ada! . Essential oil bukan macam minyak gamat atau minyak angin tu ye. Ini minyak asli dari tumbuhan untuk rawat kulit. . Kiranya BACK TO NATURE. Rawatan terus guna minyak tumbuhan. Bauan pun aroma tumbuhan. DYXY Skincare tak ada pewangi tau. . Setiap tumbuhan ada kelebihan masing-masing. Bila bergabung itu yang jadi kulit #berkilatmacambabydengandyxy 😘 . . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
@dyxy.johorbahru
@dyxyjohorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.johorbahru

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj beautyshops @dyxy.johorbahru @dyxyjohorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
@dyxy.johorbahru
@dyxyjohorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxyjohorbahru

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj beautyshops @dyxy.johorbahru @dyxyjohorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
@dyxy.johorbahru
@dyxyjohorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@mj_beautyshops

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj beautyshops @dyxy.johorbahru @dyxyjohorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

An elegant, high-quality brush that provides even application of DYXY make up foundation with a natural finish. 💃😘
.
JUALAN PENGHABISAN STOK!
.
16 set Dyxy untuk direbut! Psst. Jangan beritahu sesiapa ye. Untuk kita-kita aje. 😘
.
❤️ Set Basic Lady Dyxy (Facemist, Brush, Dyxy BC) harga asal RM180, SEKARANG RM120. DISKAUN RM60!
❤️ Set Perfect Lady Dyxy (Facemist, Brush, Dyxy BC, Lipstick) harga asal RM230, SEKARANG RM150. DISKAUN RM80!
.
TERMASUK POSTAGE! Atau COD area Keramat, Wangsa Maju, Melawati, Batu Caves, Gombak.
.
Jika berminat, terus terus whatsapp tau!
.
Whatsapp 016-8006144
Whatsapp 016-8006144
.
#bccreamfoundation
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream 
#bccreamdyxy
#bccreambydyana 
#dyxy
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxymalaysia 
#wangsamaju 
#codwangsamaju
#muaampang 
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#codgombak
#dyxykl 
#codkl
#codnilai
#gombak
#codkeramat
#coddyxy
@dyxychic

An elegant, high-quality brush that provides even application of DYXY make up foundation with a natural finish. 💃😘 . JUALAN PENGHABISAN STOK! . 16 set Dyxy untuk direbut! Psst. Jangan beritahu sesiapa ye. Untuk kita-kita aje. 😘 . ❤️ Set Basic Lady Dyxy (Facemist, Brush, Dyxy BC) harga asal RM180, SEKARANG RM120. DISKAUN RM60! ❤️ Set Perfect Lady Dyxy (Facemist, Brush, Dyxy BC, Lipstick) harga asal RM230, SEKARANG RM150. DISKAUN RM80! . TERMASUK POSTAGE! Atau COD area Keramat, Wangsa Maju, Melawati, Batu Caves, Gombak. . Jika berminat, terus terus whatsapp tau! . Whatsapp 016-8006144 Whatsapp 016-8006144 . #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccream #bccreamdyxy #bccreambydyana #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccream #dyxymurah #dyxymalaysia #wangsamaju #codwangsamaju #muaampang #foundationmurah #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #codgombak #dyxykl #codkl

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.ayra_johorbahru
+60122570486 .
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.ayra_johorbahru

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . ‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.ayra johorbahru +60122570486 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.ayra_johorbahru
+60122570486 .
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.ayra_johorbahru

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . ‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.ayra johorbahru +60122570486 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.ayra_johorbahru
+60122570486 .
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.ayra_johorbahru

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . ‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.ayra johorbahru +60122570486 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyindonesia #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #agentwanted #mymarfamily #teamdyxykakmar #greenteafacemist #usahawandyxy #dyxykarimun #dyxytanjungpinang #dyxytanjungbalai #dyxybatam #cantik3minitdengandyxy #newbabydyxy #dyxyskincare #berkilatmacambabydengandyxy

FEEDBACK DYXY ❕❕
.
Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨
.
 Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Wassap saya 👉01155031342
Wassap saya 👉01155031342
. 
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #viralmalaysia #produkviral
@beautydyxy_

FEEDBACK DYXY ❕❕ . Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya 👉01155031342 Wassap saya 👉01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #jengka #bandarpusatjengka #temerloh #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #viralmalaysia #produkviral

New toturial #Dyxycosmetics 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . 
mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆
. 
wassap saya 👉01155031342
wassap saya 👉01155031342
. 
on dm 📲 on dm 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #viralmalaysia
@beautydyxy_

New toturial #dyxycosmetics 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy 🙆 . wassap saya 👉01155031342 wassap saya 👉01155031342 . on dm 📲 on dm 📲 . #dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #jengka #bandarpusatjengka #temerloh #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #viralmalaysia

Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun 🇯🇵 dan ramuan kosmetik dari Perancis 🇫🇷 yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang digunakan terdiri daripada pati botanical berupaya untuk meningkatkan metabolisma kulit, memperbaiki fisiologi kulit agar sihat berseri.
.
.
🧖🏼‍♀️ AMINO ACID BUBBLE CLEANSER
.
• Sesuai utk semua jenis kulit.
• Formulasi lembut mousse cleanser
• Pembersih Make Up
• Membersih kulit secara mendalam
• Anti Sensitif/ Anti Radang
• Membaik pulih kulit membina tisu baru
• Melembutkan kulit wajah
.
.
🧖🏼‍♀️ TONER ESSENCE
• Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit
• Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum
• Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit
• Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical
• Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit bayi.
.
.
🧖🏼‍♀️ NOURISHING ESSENCE
.
• Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit
• Melembapkan kulit pada tahap optimum
• Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka
• Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
. +60122570486 .
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.ayra_johorbahru

Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun 🇯🇵 dan ramuan kosmetik dari Perancis 🇫🇷 yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang digunakan terdiri daripada pati botanical berupaya untuk meningkatkan metabolisma kulit, memperbaiki fisiologi kulit agar sihat berseri. . . 🧖🏼‍♀️ AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . • Sesuai utk semua jenis kulit. • Formulasi lembut mousse cleanser • Pembersih Make Up • Membersih kulit secara mendalam • Anti Sensitif/ Anti Radang • Membaik pulih kulit membina tisu baru • Melembutkan kulit wajah . . 🧖🏼‍♀️ TONER ESSENCE • Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit • Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum • Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit • Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical • Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit

DYXY BC CREAM, antara kandungan utama:
.
1⃣Mineral:
📍Produk Makeup yang mengandungi mineral sangat sesuai untuk kulit bermasalah, sensitif & berjerawat.
📍makeup yang mempunyai mineral biasanya akan memberi effect GLOW tapi nampak NATURAL sahaja
.
2⃣Water Based Product:
📍produk makeup yang akan membuatkan muka menjadi lebih moist & glowing serta merta tanpa kelihatan berminyak.
📍water based product texturenye jauh lebih ringan berbanding OIL BASED PRODUCT.
📍water based product mengandungi lebih VITAMIN E untuk melembapkan & VITAMIN C utk mencerahkan kulit
.
3⃣Ekstrak Arbutin:
📍bahan aktif Arbutin sebagai agen pencerahan yang berasal dari pokok Mulberry serta mengelakkan kulit menjadi gelapa dari sinaran cahaya UV matahari
📍Arbutin mencerahkan kulit serta mengurangkan kesan jeragat & parut
.
4⃣Vitamin E
📍Vitamin E berfungsi untuk merawat kulit muka menjadi lebih moist, antioksida & protection dari sinaran UV cahaya matahari.
📍Vitamin E sangat membantu & merawat kulit yang kering
📍melambatkan proses penuaan
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb 
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai 
#dyxybatam
#cantik3minitdengandyxy
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#berkilatmacambabydengandyxy
@dyxy.ayra_johorbahru

DYXY BC CREAM, antara kandungan utama: . 1⃣Mineral: 📍Produk Makeup yang mengandungi mineral sangat sesuai untuk kulit bermasalah, sensitif & berjerawat. 📍makeup yang mempunyai mineral biasanya akan memberi effect GLOW tapi nampak NATURAL sahaja . 2⃣Water Based Product: 📍produk makeup yang akan membuatkan muka menjadi lebih moist & glowing serta merta tanpa kelihatan berminyak. 📍water based product texturenye jauh lebih ringan berbanding OIL BASED PRODUCT. 📍water based product mengandungi lebih VITAMIN E untuk melembapkan & VITAMIN C utk mencerahkan kulit . 3⃣Ekstrak Arbutin: 📍bahan aktif Arbutin sebagai agen pencerahan yang berasal dari pokok Mulberry serta mengelakkan kulit menjadi gelapa dari sinaran cahaya UV matahari 📍Arbutin mencerahkan kulit serta mengurangkan kesan jeragat & parut . 4⃣Vitamin E 📍Vitamin E berfungsi untuk merawat kulit muka menjadi lebih moist, antioksida & protection dari sinaran UV cahaya matahari. 📍Vitamin E sangat membantu

Set Complete Dyxy ada 5 item..🤔
.
5 item lengkap iaitu #BcCreamfoundation, #facemist, #brush, #maskara & #lipstik, cukup untuk buat muka korang cantik berseri sepantas 3 minit je.. Kira set ni paling viral, paling ramai orang grab dan cukup lengkap untuk make up harian . ^_^

Tahan berapa lama ? 🤔

1 set boleh tahan sehingga 6 bulan atau lebih bergantung kepada penggunaan korang.. Modal dlm RM1 sehari je untuk make up tau.. RM1 utk 1 complete set, bukan 1 brg tau.. Wow, jimat & berbaloi sangat kan?😊 Wasap.my/60132362056/dyxy

#DyxyCosmetics
#SetCompleteDyxy
#UsahawanDyxy
#M0010025
@dyxy_aisyah

Set Complete Dyxy ada 5 item..🤔 . 5 item lengkap iaitu #bccreamfoundation, #facemist, #brush, #maskara & #lipstik, cukup untuk buat muka korang cantik berseri sepantas 3 minit je.. Kira set ni paling viral, paling ramai orang grab dan cukup lengkap untuk make up harian . ^ ^ Tahan berapa lama ? 🤔 1 set boleh tahan sehingga 6 bulan atau lebih bergantung kepada penggunaan korang.. Modal dlm RM1 sehari je untuk make up tau.. RM1 utk 1 complete set, bukan 1 brg tau.. Wow, jimat & berbaloi sangat kan?😊 Wasap.my/60132362056/dyxy #dyxycosmetics #setcompletedyxy #usahawandyxy #m0010025

KELEBIHAN MINERAL BCCREAM
.
.
✔Datang dengan 2 tona warna
✔Tidak melekit dan berminyak
✔Dipengkapi SPF50
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Menutup dan memudarkan parut, cela & jerawat
✔Tekstur mousse cream
.
📲 Whatsapp 01112953994 .
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#myciktinfamilychallenge
#teamintanshuhada
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxykualanerus
#kualanerus
#terengganu
#dyxyterengganu
#dyxykualaterengganu
#dyxyshahalam
#muashahalam
#muaterengganu
@dyxyoriginal_byira

KELEBIHAN MINERAL BCCREAM . . ✔Datang dengan 2 tona warna ✔Tidak melekit dan berminyak ✔Dipengkapi SPF50 ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Menutup dan memudarkan parut, cela & jerawat ✔Tekstur mousse cream . 📲 Whatsapp 01112953994 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxy #dyxymurah #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #myciktinfamilychallenge #teamintanshuhada #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxykualanerus #kualanerus #terengganu #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxyshahalam #muashahalam #muaterengganu

Next