#diamond hashtag

diamond on instagram



PICTURE
s.e.needhamjewelers
@s.e.needhamjewelers
S.E. Needham Jewelers

GIVEAWAY: $1,500 DIAMOND! We’re not just going to give it to you though. You have to beat five other girls and find it inside of a wedding cake at our Girl’s Night Out. LIKE the post and TAG a friend. The more tags, the higher chance of winning. One of the six spot of these spots will be filled by the winner of this giveaway! #seneedhamjewelers #whereutahgetsengaged #girlsnightout #contest #diamond

PICTURE
@nabitamy

Syari diamond by GBM Detail dimasing2 foto Real pict Price : 215rb Good quality #syari #diamond #gbm #gagilfashion #dlovera #doniq #annoura #khzboutique #

PICTURE
@sfdiamondexchange
San Francisco Diamond Exchange

🦋 Diamond Stud Earrings are the perfect gift for butterfly lovers 💕! Set with round brilliant cut diamonds, secure by standard post and push backs, in 18k white gold 🎁 Appointments are available today! Call us at 415-255-0999 to shop early for the holidays! 🛒 #sfdiamondexchange • • • • • • • • #diamond #earrings #diamondearrings #studearrings #butterfly #christmasgifts #finejewelry #耳環 #鑽石耳環

PICTURE
@robbielifestyle
Roanoke, Virginia

“What you focus on will dictate what you believe, what you believe will determine your actions” -Pezz #ltdteam #fallleadership #diamond #focused #retiredat22 #chasethedream

VIDEO
rosetbyreid
@rosetbyreid

Choosing a diamond is a personal decision. You should get to choose and decide every attribute of your stone. Put your money where it gets you the best visual return. We are there to assist you along the way. Answering any of your questions and providing diamond education. If we don’t already have it, we will literally shop the world to find you THE stone. This is what this process looks like with Roset- sit down, have a coffee and find the diamond that suits both your preferences and your budget. . . . . . 📷@followthehope #diamonds #loosediamonds #canadianjeweller #supportlocalmh #medicinehat #engagementring #medicinehat #ringbyroset #medicinehatbusiness #stylethehat #coffee #supportlocal #diamonds #engagementrings #weddingring #canadiandiamonds #diamondsforsale #diamond #jewellerygoals #rosetbyreid

VIDEO
whiteclod
@whiteclod

@7xg amazonite yo how are you so talented?? • • Please support the creator! Credit: @7xg amazonite Source: Instagram • • • • • • #stevenuniverse #steven #universe #su #sufandom #stevenuniversefandom #white #whitediamond #diamond #diamonds #clod #whiteclod #spoiler #spoileralert #meme #memes #sumeme #sumemes #stevenuniversememes #stevenuniversememe • • Follow @whiteclod for more! ♢

VIDEO
semarnusantarasemarang
@semarnusantarasemarang

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
@azilarifin

STOP‼️ TINGGALKAN SKINCARE MERCURY❗️ Cantik seketika, merana akhirnya... Semak kandungan skincare anda sekarang. Tolonglah hargai & pelihara wajah anda. SELAMAT & BERKESAN #meeraclefacialserum gabungan tiga ekstrak unik #batupermata untuk memberikan kulit lebih berseri, halus serta muda. Ekstrak Berlian : Berfungsi dalam melembutkan kulit, memberikan tona kulit sekata, memudarkan kesan parut serta kedutan dan menjadikan kulit halus mulus berseri. Ekstrak Batu Rubi Merah : Ia memulihkan kesihatan dan keserian kulit, mendetoksifikasi dan menyucikan jangkitan kulit, memperbaiki peredaran darah serta menyuburkan kulit sekaligus membuatkan kompleksi tona kulit kelihatan seakan merah jambu semula jadi. Ekstrak Mutiara : Melembap, anti-penuaan dan mencerah kulit serta menganjalkan. Rugi sangat yang masih belum guna serum #meeracle Wajah kita anugerah yang tak ternilai. Buat pilihan tepat hargai anugerah ini. #formulagemstone #pearl #ruby #diamond

PICTURE
@galactic_____love
Mother Earth

I nօw օpҽղ ɑղժ cօղղҽςt ʍy Տɑcrҽժ ժíɑʍօղժ cryՏԵɑӀӀíղҽ rɑíղbow hҽɑrt tօ tհҽ Տօft cryՏtɑӀӀíղҽ rɑíղbow rɑyՏ օƒ ӀíցhԵ. I ղօw ɑղchօr ɑղժ rҽςҽíѵҽ tհҽ Ӏíցհt cօժҽՏ օƒ մղcօղժítíօղɑӀ 💗Lօѵҽ💗. I ɑʍ ղօw ɑwɑrҽ օƒ tհҽ Ӏíցհt tհɑt pҽrʍҽɑtҽՏ tհrօմցհ ɑӀӀ օƒ Ӏíƒҽ, ɑղժ I Տҽҽ tհҽ bríӀӀíɑղt ςօӀօrՏ ҽʍɑղɑtíղց ƒrօʍ ʍy hҽɑrԵ íղ մղíty cօղՏςíօմՏղҽՏՏ ƒօr ɑӀӀ tհɑt I ɑʍ ɑղժ ƒօr ɑӀӀ tհɑt ís. . .(💓IղƒíղíԵҽ Love tօ ɑӀӀ💓). . .🌐🙏🏼💖💙🌈🎼⚡🌞. . . #unconditionallove #divine #light #love #diamond #rainbow #heart #sun #rays #5d #unity #christ #conciousness #energy #universe #blessings #sacredgeometry #art #lightworker #angel #ascencion #mothernature #nature #beauty #awakening #instagood #photo #photography

PICTURE
prettyjewelrythings
@prettyjewelrythings

Blue Dark Navy Crossed Layered Bands Pierced Post Stud Earrings Gold Tone Vintage Orion Large Oval Domed Disc Buttons - $16.99 . . #clip, #pierced, #bridal, #necklace, #beads, #pearl, #diamond, #gold, #silver, #crystals, #weddings, #women, #children, #people, #fashion, #accessories, #wedding, #ring, #bracelet, #studio, #shop, #shopping, #shopsmall, #shoplocal, #instashop, #adoptdontshop, #etsyshop, #shoponline, #shoppingonline #men . . https://www.etsy.com/prettyjewelrythings/listing/125719675/blue-dark-navy-crossed-layered-bands?ref=shop home active 7

PICTURE
albrittonday
@albrittonday

A client came to me with cufflinks belonging to her father (inset). We removed the green agate center stones and used one as the centerpiece for this incredible cuff with agate, pink coral, pink sapphires, and diamonds... we will add a bit on engraving for the final phase. In love with how this turned out! . . . . . . . . . . #diamond #diamonds #sparkle #bling #sparkles #blingbling #ad #albrittonday #designer #couture #bespoke #designerjewelry #finejewelry #goldearrings #gold #love #forher #coloredstones #cuff #cuffingseason #cuffed #giftforher #yes #gold #statement #statementring #custom #customdesign #diamondcuff #yes #new

PICTURE
oriflamep785
@oriflamep785

Our Most selling Anti-ageing cream 😻 -DIAMOND CELLULAR ANTI-AGEING CREAM 😊 . . 100% guaranteed result ✔ -Day and Night Global Cream For brightens your complexion Its reduce ls finelines & wrinkles. 💫 And also helps lift and redefine facial contours 🎉 Dm us for price. . . #ori #oriflame #oriflameonme #lovenature #diamond #range #skincareaddict #loveyouskin #lovenature #loveyourself #loveyourbeauty #beauty #brightskin #brightfullface HELLO NOVEMBER -

PICTURE
wilsondiamonds
@wilsondiamonds

We love pears - the perfect balance of simple and unique✨ @maryjessicaphoto

PICTURE
gamzoandco
PICTURE
lovebirddiamond
@lovebirddiamond

到底鑽石是來自哪裡?,鑽石的產地對我們挑選鑽石時有什麼的影響或需要留意的地方? 快D 留言「產地」 睇睇我們的鑽石顧問點回應啦! Lovebird Diamond - Jewellery Store 成立7年以上 · 鑽石戒指及婚戒專門店 1) 九龍店: 油麻地窩打老道40號拉斐特1樓 (油麻地港鐵站D出口,1分鐘內到達) 2) 港島店: 北角英皇道341號 恆生北角大廈13樓1308室 (北角港鐵站B出口,沿新光戲院往銅鑼灣方向行走大約10分鐘) **駕車人士可泊對面華懋廣場 一般營業時間:11:30am - 8:30pm 星期六日: 11:30am - 7:30pm Tel: 2335 5900 歡迎預約 #engagementring #diamond #ring #戒指 #訂婚戒指 #婚禮 #結婚 #wedding #日本 #求婚 #婚戒 #鑽石 #love #gift #bridal #鑽戒 #gia #jewellery #weddingbands #情侶 #pendant #靚 #rosegold #jewel #結婚戒指 #對戒 #介子

VIDEO
semarnusantara
@semarnusantara

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
roku.luxury
@roku.luxury

Tahukah Anda?? warna kuning dari Yellow Diamond terbentuk karena terjadinya penambahan Nitrogen dalam elemen senyawa di batu. . Berlian dibentuk dalam suhu yang sangat tinggi dan tekanan besar jauh di bawah permukaan bumi. Setelah diekstraksi, pemoles berlian yang sepenuhnya memahami cara menilai, memotong, dan memoles batu, akan mengubahnya dari kasar itu menjadi keindahan luar biasa yang kita lihat di toko perhiasan. . Kini Kilau warna kuning nan cantik dari Yellow Diamond dapat anda dapatkan di @roku.luxury yang eco-friendly . Roku Luxury adalah Perusahan Berlian Laboratorium Nomor 1 di Indonesia dan Asia. Dengan membeli Berlian Roku kitajuga ikut serta menjaga lingkungan kita. . Saatnya ikut serta menjaga lingkungan dan bangga menggunakan berlian ramah lingkungan yang bebas konflik. . Roku Diamond 👑Berlian Laboratorium No 1 di Indonesia 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2016 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2017 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2018

VIDEO
lun_diamond
@lun_diamond

งานขึ้นแบบจากงานเพชรแท้ เม็ดเล็กก็วาวแสบตาเช่นกันค่า ต่างหูห่วง ฝังเพชรสวิสน้ำ 💯 เหมือนเพชรแท้มากที่สุด รวม 57 เม็ด อลังการงานสร้าง ด้านหลังฉลุลายสวยงาม มีตัวล๊อคแน่นหนา ซื้อใส่เอง ซื้อให้แม่ ให้อาม่า มีค่าสุดๆค่า ราคา: 800 บาท . ร้านเราชุบตัวเรือนหนาสุด 5 ไมคร็อน เพชรของเราไม่ว่าจะเม็ดเล็กหรือเม็ดใหญ่ เราใช้เพชร swiss เกรดนำเข้าจากยุโรปนะคะ ❌ไม่ใช่เกรด A 3A 5A

VIDEO
semarnusantaraamplaz
@semarnusantaraamplaz

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
@linoandsons_gancit

NEW PRODUCT "TWISTER RING COLLECTION" 💍 READY STOCK Product : Diamond Ring White Gold 18k Code : LOC 1808083-01 Weight : 1.9258 Gr Total Diamond : 0.203 Ct 👉 DM or WA for Price . 📌 FREE TO MAKE APPOINTMENT AT STORE 💎 Buyback Quarantee 💎 Lifetime Warranty 💎 Free Engraving & Resize 💎 Free Custom Design 💎 Free Cleaning Jewellery 💎 Free Reparation Product 🏠 STORE : @gandariacity Jakarta, @transstudiomallbandung . . 📍 FREE SHIPPING TO ALL INDONESIA For online ahopping, delivered by trusted logistics 💎 Happy Shopping with Linoandsons #twister #twistercollections #linoandsons #linoeveryday #looksmartwithlino #solitaire #gold #luxury #jewelry #pendant #diamondring #diamond #ring

PICTURE
@auempon_jewelry

Sale!!✔2,250บาท✔ แหวนเพชรกุหลาบไฟดีคัดเกรดสวย เรือนทอง9k น.นเรือน0.67 กรัมเพชรรวม18เม็ดรวม7ตัง (งดต่อนะคะจุฟๆ) 💍 🌹💳ยินดีรับบัตรเครดิต *charge3% 🌹 💍 หมายเหตุ⚠️ 📍📍ภาพที่แสดงจะถ่ายซูม เพื่อให้เห็นรายละเอียดสินค้าชัดเจน จึงทำให้เห็นรูปใหญ่มาก แต่ขนาดสินค้าจริงได้แจ้งไว้ในโพสแล้วจ้า 📍📍หากมีข้อสงสัยในกรณีขนาดสินค้า กรุณาสอบถามเพิ่มเติมน่ะค่ะ📝 💍 💍 💰สนใจทัก . 🆔️line :  @auemponjewelry (

VIDEO
jimxle
@jimxle

Here’s a #cover of #diamond by @badgalriri #rihanna #singer #music I added some harmonies lol

PICTURE
lun_diamond
@lun_diamond

เห็นปุ๊บ คือใช่ปั๊บ ขึ้นแบบจากงานเพชรแท้ ต่างหูห่วง ฝังเพชรสวิสน้ำ 💯 เหมือนเพชรแท้มากที่สุด รวม 57 เม็ด อลังการงานสร้าง ด้านหลังฉลุลายสวยงาม มีตัวล๊อคแน่นหนา ซื้อใส่เอง ซื้อให้แม่ ให้อาม่า มีค่าสุดๆค่า ราคา: 800 บาท . ร้านเราชุบตัวเรือนหนาสุด 5 ไมคร็อน เพชรของเราไม่ว่าจะเม็ดเล็กหรือเม็ดใหญ่ เราใช้เพชร swiss เกรดนำเข้าจากยุโรปนะคะ ❌ไม่ใช่เกรด A 3A 5A ❌

PICTURE
semarnusantara
@semarnusantara

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
dulcejewellery
@dulcejewellery

My blue sapphire 代言人🤗🤗🤗🤗🤗! Kindness is her character, sweetness is her nature, frankness is her rules of life! A perfect match to my elegant & classic royal blue sapphire jewellery 🤗 歡迎到店內選購&訂造: 地址:尖沙咀厚福街3號華博商業大廈1503室 工作時間:10am-7pm (星期一至六) 📲查詢:3709 2219 (電話) 9368 6181 (WhatsApp) Website: www.dulcejewellery.com #dulcejewellery #mystory #madeinhongkong #18kgold #ruby #sapphire #sapphireearrings #diamondearrings #designedbyme #bluesapphire #designerjewellery #finejewellery #pinksapphirenecklace #sapphirenecklace #srilankasapphire #sapphirering #bluesapphirering #designedbyme #madeinhk #custommade #tailormade #diamond #pearls #madebyme #pearlnecklace #multiplefunctions #giadiamond #nofilter

PICTURE
semarnusantara
@semarnusantara

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
semarnusantara
@semarnusantara

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
@helena.hijabprinting

H.H kode 095 H.H (Helena Hijab) menyediakan jasa print hijab design sendiri ,jika kalian tidak memiliki design, kita juga memiliki beberapa design gratis 🤗 Bahan : Voal Ultrafine atau Diamond Georgette.. Karakteristik : #voal ultrafine (premium) :Lembut,jatuh tdk kaku Mudah diatur sehingga tegak didahi & tidak budek ditelinga #diamond : silk,terlihat sedikit mewah dan mengkilap,mudah diatur,bahan jatuh, Adem, nyaman digunakan,tdk budek ditelinga.. #tryspan ( High Premium ) : terbaik dikelas voal Free brand custom ( Nama sendiri ) Sudah dijahit tepi + finishing. Size mulai 110x110 sampai 145x145 Proses pengerjaan 4 - 14 Hari Kerja (tergantung quantity) Harga : Mulai 70 Ribu (lihat di PL story) Happy Shopping💕 . . . . . . . . #printing #printkain #printhijab #printhijabmurah #jasaprintkain #jasaprintinghijab #voalprintedscarf

VIDEO
rungthong.jewelry
@rungthong.jewelry

เริ่มต้น 15,000 เพชรน้ำ 98-100 💍 #เพชรเเท#จิวเวอรี่ #เครื่องประดับ #เเหวนเเต่งงาน #เพชรสวย #gia #hrd #igi #diamond #เเหวนหมั้น #เเหวนเพชร #สร้อย #ต่างหู #เเหวนคู่ #เเหวนรอบนิ้ว

PICTURE
roku.luxury
@roku.luxury

Tahukah Anda?? warna kuning dari Yellow Diamond terbentuk karena terjadinya penambahan Nitrogen dalam elemen senyawa di batu. . Berlian dibentuk dalam suhu yang sangat tinggi dan tekanan besar jauh di bawah permukaan bumi. Setelah diekstraksi, pemoles berlian yang sepenuhnya memahami cara menilai, memotong, dan memoles batu, akan mengubahnya dari kasar itu menjadi keindahan luar biasa yang kita lihat di toko perhiasan. . Kini Kilau warna kuning nan cantik dari Yellow Diamond dapat anda dapatkan di @roku.luxury yang ecofriendly. . Roku Luxury adalah Perusahan Berlian Laboratorium Nomor 1 di Indonesia dan Asia. Dengan membeli Berlian Roku kitajuga ikut serta menjaga lingkungan kita. . Saatnya ikut serta menjaga lingkungan dan bangga menggunakan berlian ramah lingkungan yang bebas konflik. . Roku Diamond 👑Berlian Laboratorium No 1 di Indonesia 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2016 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2017 👑Official Crown Miss Tourism Indonesia 2018

PICTURE
lifebyssblog
@lifebyssblog

💍 still obsessing over my ring 💗 bae got it custom made at @ddsdiamonds and it is simply perfect and everything i wanted 😍🙌 lucky for me, since the day we started dated we have always like the same rings and always been on the same page 🙈 so i had no doubt he would design the perfect ring 😍 single halo, pear shaped, cathedral setting with shoulder diamonds 💎🙌💍

PICTURE
barbaraparkerfinejewelry
@barbaraparkerfinejewelry

Sending ❤️ and gratitude to all of the heroic Veterans who have so bravely served this wonderful country! #pave #diamond #diamondheart #18kt #oneofakind #finejewelry #jewelrydesign

VIDEO
collectamber_
@collectamber_

✨✨✨ 안녕하세요 엠버입니다. 엠버 시그니처 몇몇 디자인을 카피하신 분들 이 계시 더라고요, 퀄리티는 같을 수 없어요… 그럴 수도 있지란 생각을 하며 글을 써보아요.. 도매 상에서 카피를 해서 팔면 사입하는 소매 상들도 카피인지 모르시는 분들이 계시거든요, 모르고 판매하시는 거죠.. 엠버도 초반에 그런 경험이 있고요. 그 이후로 다른 브랜드 제품들을 더 열심히 보아요!! 혹여라도 비슷하게 만들거나 카피 상품이란 오해가 생기니까요, 그 이후로는 자체 제작만 진행 중입니다. 엠버는 자체 공방을 보유하고 있으며 오더메이드 가 가능한 공방입니다. 핸드메이드로 장인께서 직접 세공하시죠, 퀄리티도 다른 곳 보다 뛰어나다고 자부합니다! 저희 콜렉트 엠버 만의 신 염으로 앞으로 나가겠습니다👩🏽‍💻🖤

PICTURE
meeracle_online_sitishop8661
@meeracle_online_sitishop8661

APPLE STEM CELL DALAM CLEANSER MEERACLE 😳😳 . 👉 Korang tahu tak ? Apple stem cell bleh memprbaiki sel² kulit yg sudah rosak ✔ Sel kulit yg boleh rosak mungkin sebelum ni anda pakai produk bahan yang ada chemical ❌ . 👉Ni yang magicnya #meeraclecleanser boleh membaik pulihkan sel kulit anda yang rosak taww 👍🏻 ia juga boleh jadikan tona kulit wajah makin cerah dan bleh mmbantu menegangkan kulit muka uollss 😱😱 . 👍Paling best sekali, apple stem cell bleh buatkn kulit berrtambah lembab dan tak kering lagi 😘 sukanya😁 . 👉 Bagi anda yg sudah mengguna cleanser tu ada perasan tak ?? yang kulit anda bertambah lembab dan x kering, glowing mowing sntiasa 😍 . 🌿Cleanser meeracle satu²nya produk yg ada apple stem cell ❣ Best kan uollss cleanser ni lain dari yang lain 💞 . Yukk ❗ sama² kita mggunanya !!! Cleanser meeracle no 1 di Asia 👍🏻 . BERMINAT NAK MNCUBA ??? . LAJU² PM@WASAP SIS 📲👌 klik² link jerr respon pantas

VIDEO
theflannelshirtt
@theflannelshirtt

HAWWW YEEEEEE ❤️❤️•check out Invictus•❤️❤️ >> Join our club on Xbox, Invictus V!!

PICTURE
hxbettylan
@hxbettylan

Our diamond pads for concrete terrazzo,stone,epoxy floor etc. We have all kinds of pads which could be suitable for all brand machine,if you need any details,please feel free to let me know🌹🌹 #diamond pads #concrete diamond pads #floor diamond pads #floor polishing pads #floor grinding pads #concrete grinding pads #concrete polishing pads #pcd pads #diamond grinding disc #diamond plugs

PICTURE
reyziah
@reyziah

finally back to streaming again😋😋 come stop by!!! Link in bio!!! Follow me on: Twitch: Reyziah Snapchat: Reybaex Das my besfren ❤️😈 @Scythxe Check out my partners @starrmiee || @Tsymblz @itz gusgus || @Scythxe Tags Tags { #fortnite #battleroyale #pc #twitch #twitchtv #streamer #streamers #gamer #girlgamer #gamergirls #girlgamers #videogames #overwatch #destiny #destinythegame #destinythegame #destiny2 #playoverwatch #mccree #pharah #sombra #moira #mercy #competitive #quickplay #blizzard #reaper #diamond #platinum #masters #grandmaster

PICTURE
les_jolies_choses_reunion
@les_jolies_choses_reunion

La nouvelle collection @pascalemonvoisin très bientôt à la boutique ! Et ce modèle .... en particulier ! ❤️❤️❤️ @les jolies choses reunion #whatgirlswant #jewelry #diamond #gold #gift #christmasiscoming #love

PICTURE
kemenangansignature.ccm
@kemenangansignature.ccm

#jewelleryforeveryone 💍 Berat : 12-13gr++ Kadar : 750 WG Tipe : gelang rantai dewasa Ukuran : - Info dan pertanyaan 📲 WA : 081514608939 💎 FAST RESPON Senin-Minggu ( Jam 10.30-19.00 ) Selain jam tersebut OFFLINE • #kemenangansignature #kemenangangrup #kemenanganid . . @kemenangansignature @kemenangan.cijantung @kemenangan.cijantung.gold @kemenangansignature.cj @kemenangansignature.graha @kemenangansignature.kowis @kemenangansignature.ccm @kemenangansignature.detos . . #gold #whitegold #paladium #jewellery #ring #bracelet #pendant #earings #diamond #diamondring #discount #bestprice #weddingring #cincinkawin #cincinberlian #murah #custom #love #promo #couple #depok #jakarta #bekasi #bogor

PICTURE
eminemtube
@eminemtube

. "I'm not afraid (I'm not afraid) To take a stand (to take a stand) Everybody (everybody) Come take my hand come (come take my hand) We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just letting you know that, you're not alone Holla if you feel like you've been down the same road" #eminem #marshallmathers #slimshady #stan #stanarmy #recovery #notafraid #best #song #ever #diamond #single #10million #2010 #2018 #best #rap #album #grammy #best #rapper #detroit #shadyrecords #aftermath #interscoperecords

PICTURE
semarnusantara_solo
@semarnusantara_solo

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
semarnusantara_solo
@semarnusantara_solo

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
semarnusantara_solo
@semarnusantara_solo

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
mysparkly
@mysparkly

💍✨ DISNEY GOALS! We love when you guys tag us in your epic ring shots! • ❤ DOUBLE TAP if pear cuts are for you • Browse more real ring styles at MySparkly.com #linkinbio

PICTURE
semarnusantaraamplaz
@semarnusantaraamplaz

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
semarnusantaraamplaz
@semarnusantaraamplaz

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

PICTURE
semarnusantaraamplaz
@semarnusantaraamplaz

Kunjungi pameran Emas & Berlian terbesar @semarnusantara @diamondpavilion Tanggal 15-17 November 2018 Di Best Western premiere solo Ruby 1 convention hall (2nd floor) *Dapatkan grand prize GIA BERLIAN & 1 set perhiasan emas *Pengundian emas 2jam sekali *Hadiah langsung gold art 24k *Hadiah langsung perhiasan emas untuk 20 pembeli pertama Don't miss it #semargroup #exhibition #pameranemas #pameranberlian #diamond #gold #solo #surakarta

VIDEO
joyasmarie12
@joyasmarie12

Pequeño corazon ❤. Unico modelo disponible . Envíos a todo Chile 💌💌☺ . . . . . #chilegram #chile #joyeria #arica #joyas #exclusivo #joyasexclusivas #joyasenplata #diamond #circones

VIDEO
vitacigofficialmy
@vitacigofficialmy

【Why VitaCig? 】 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- VitaCig® is the first and original therapeutic vitamin and essential oil diffuser in the market. It is a fashionable device diffuser containing all the essential nutrients that the human body requires. The solution that turns to stress-relieving air when you inhale is 100% organic & natural essential oils, extracts, and organic ingredients dissolved in water, without any harmful chemicals, artificial flavors, fillers or additives. Formulated from technologies from the US,VitaCig® transforms vitamin essential oils into aroma therapeutic natural air. The most convenient aromatherapy that helps you focus on work and sleep better at night. Purchase now: www.VitaCig.my #vitacig #vitamins #healthy #amazing #flavor #natural #smoke #alternative #model #fashion #fitness #wellness #lifestyle

VIDEO
coachkristic
@coachkristic

I wanted to tell you how WONDERFULLY AMAZING YOU ARE!

PICTURE
bugzmurda
@bugzmurda

I dream big and work hard🔥🔥🔥💯💯💯 . . . Go like my Facebook page Bugzmurda Like and share! All my music will be available soon for you to download!