#hotselling hashtag

Discover instagram "Hotselling" tag

THE PARTY EDIT🥂✨
ヌーディーシースルーワンピース
.
シースルーデザインでセクシーな肌見せを演出💃🏽
タイトなシルエットで女度を上げてっ❤️❤️
周りと差を付けたい…そんなあなたにぴったりなアイテム💋
.
#thepartyedit #dress #onepiece #nightout
#seethrough #nudie #seethroughonepiece
#hotselling #AnelaTokyo
@anela_tokyo

THE PARTY EDIT🥂✨ ヌーディーシースルーワンピース . シースルーデザインでセクシーな肌見せを演出💃🏽 タイトなシルエットで女度を上げてっ❤️❤️ 周りと差を付けたい…そんなあなたにぴったりなアイテム💋 . #thepartyedit #dress #onepiece #nightout #seethrough #nudie #seethroughonepiece #hotselling #anelatokyo

*3 awesome colour*👌🏻👌🏻
🤗🤗🤗😍🥰😘
*Reyon with gold print* *38 to 44*
*Dm for price*
#dress #kurti #gown #shop #online #grab #trendy #trending #colors #patterns #design #prints #cool #festiveseason #weddingseason #latestfashion #girlsfashion #india #shopping #love #shoponline #ootd #goodstuff #quality #awesome #hotselling #dm
@fadsho.in

*3 awesome colour*👌🏻👌🏻 🤗🤗🤗😍🥰😘 *Reyon with gold print* *38 to 44* *Dm for price* #dress #kurti #gown #shop #online #grab #trendy #trending #colors #patterns #design #prints #cool #festiveseason #weddingseason #latestfashion #girlsfashion #india #shopping #love #shoponline #ootd #goodstuff #quality #awesome #hotselling #dm

热销爆款🎉
护理升级❤ 🌞补水提亮肤色
🌙吸附毛孔垃圾

变美从现在开始❤❤❤ #skins #mask #facial #hannaandkent #zstorebeautyworkshop #twinpack #maskday #beautybloggers #trending #hotselling #cnypromo
@zstorebeautyworkshop

热销爆款🎉 护理升级❤ 🌞补水提亮肤色 🌙吸附毛孔垃圾 变美从现在开始❤❤❤ #skins #mask #facial #hannaandkent #zstorebeautyworkshop #twinpack #maskday #beautybloggers #trending #hotselling #cnypromo

热销爆款🎉
护理升级❤ 🌞补水提亮肤色
🌙吸附毛孔垃圾

变美从现在开始❤❤❤ #skins #mask #facial #hannaandkent #zstorebeautyworkshop #twinpack #maskday #beautybloggers #trending #hotselling #cnypromo
@hannaandkent

热销爆款🎉 护理升级❤ 🌞补水提亮肤色 🌙吸附毛孔垃圾 变美从现在开始❤❤❤ #skins #mask #facial #hannaandkent #zstorebeautyworkshop #twinpack #maskday #beautybloggers #trending #hotselling #cnypromo

.
RESTOCKED MODEST YUSRA WITH 3 NEW COLORS
#hotdesign #hotselling
.
••••••••••••••••••••••••••••
YUSRA PLEATED DRESS
••••••••••••••••••••••••••••
✔️Price : RM129.00 / pcs
#mfaarc_yusrapleateddress
.
Postage
RM10 to SM or RM14 to SS
Add another RM2 for every item added
.
Size : S, M, L & XL
Material : Premium pleated stretchy satin
Colors : Black, Maroon, Navy blue, Dusty blue, Dusty pink & Choco latte
.
Shop Now!
📲 Whatsapp 018-2847199 -OR-
🛒 Shopee
@mfa.closet

. RESTOCKED MODEST YUSRA WITH 3 NEW COLORS #hotdesign #hotselling . •••••••••••••••••••••••••••• YUSRA PLEATED DRESS •••••••••••••••••••••••••••• ✔️Price : RM129.00 / pcs #mfaarc yusrapleateddress . Postage RM10 to SM or RM14 to SS Add another RM2 for every item added . Size : S, M, L & XL Material : Premium pleated stretchy satin Colors : Black, Maroon, Navy blue, Dusty blue, Dusty pink & Choco latte . Shop Now! 📲 Whatsapp 018-2847199 -OR- 🛒 Shopee "Simply.Guzelista" -OR- 🖱️Click Whatsapp link at BIO . #mfacarc #mfacdress #mfacarcdress #dressmalaysia #dressmuslimah #dresscantikonline #muslimahfashion #hijabistamalaysia #malaysiaonlineshop #ootdfashion #ootdhijab

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@lash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@lash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@lash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@eyelash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@eyelash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍
DM or WhatsApp me for order🌹😊
☎️WhatsApp +86 13605468487
💌info34@cnuhair.com
Hair page @uhair_ubeauty 
#lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray
@eyelash_jenny_

💖New styles eyelash tray💖can put 7 pairs lashes😍 DM or WhatsApp me for order🌹😊 ☎️WhatsApp +86 13605468487 💌info34@cnuhair.com Hair page @uhair ubeauty #lashes #lash #minklashes #silklashes #3dminklashes #eyelash #eyelashes #lashextensions #lashbox #lashlift #beauty #charming #lashstuff #cosmetics #amazing #makeup #eyemakeup #lashmaker #lillylashes #longlashes #fauxminklashes #hotselling #individuallashes #eyelashextensions #hotsale #3dlashes #longlasting #minklash #minkeyelashes #tray

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

Assalamualaikum #qasreenalovers ! Selamat petang 😘
.
setelah sekian lama menyepi, kini PRE ORDER NAURA CARDIGAN DIBUKA !!
-
NAURA CARDIGAN dibuka dengan 12 WARNA yang menarik 😯
.
Saiz available untuk S, M, L, XL dan XXL 😘 Harga paling jimat pada abad ini 😍😍
.
Harga Istimewa:
3pcs -RM300 (jimat RM147)
harga asal RM 149/pcs
.
COLLECT ORDER : 12/1/2019 - 25/1/2019
EXPECTED : 4/2/2019 - 8/2/2019
.
LIHAT WARNA MENARIK DI WEBSITE KAMI 👇
.
📠 www.qasreena.my
📠 www.qasreena.my
📠 www.qasreena.my
.
.
#qasreenamalaysia #qasreenateam #qasreenalovers #psqasreena #nauracardigan #comfortdress #flashsale #sale #salemurah #bajumurah #hotselling #dressmurah #kurungmurah #newyearsale #qasreenayearendsale
@qasreenamalaysia

Assalamualaikum #qasreenalovers ! Selamat petang 😘 . setelah sekian lama menyepi, kini PRE ORDER NAURA CARDIGAN DIBUKA !! - NAURA CARDIGAN dibuka dengan 12 WARNA yang menarik 😯 . Saiz available untuk S, M, L, XL dan XXL 😘 Harga paling jimat pada abad ini 😍😍 . Harga Istimewa: 3pcs -RM300 (jimat RM147) harga asal RM 149/pcs . COLLECT ORDER : 12/1/2019 - 25/1/2019 EXPECTED : 4/2/2019 - 8/2/2019 . LIHAT WARNA MENARIK DI WEBSITE KAMI 👇 . 📠 www.qasreena.my 📠 www.qasreena.my 📠 www.qasreena.my . . #qasreenamalaysia #qasreenateam #qasreenalovers #psqasreena #nauracardigan #comfortdress #flashsale #sale #salemurah #bajumurah #hotselling #dressmurah #kurungmurah #newyearsale #qasreenayearendsale

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni.
-
Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. 
Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍.
#sofiaexclusive#byaifasofia#bawalchiffon#bawalmurah#bawalmudahbentuk#muslimahelegant#bawal#tudungbawal#tudungmurah#hotselling#uia#unisza#uitm#um#umt#ump#usim#upm#usm#muslimahanggun#pretty#bawalexclusive#newstock#materialbest#tudungbawalbidang60#tudungbawalbidang50#shawllabuh#shawlexclusive#catalogtudung#feedbackSE
@sofiaexclusive.official

Dear @sofiaexclusive.official, your hijab is the best quality ever. Nyesal x beli bnyak2. Iron sekali je pastu pkai bnyak2 kali xyah iron dah. Memang terbaik laaa tudung ni. - Apa perasaan bila customers2 bagi feedback mcm ni? Allahu Alhamdulillah berbunga bunga hati ni 🌸. Stay tuned untuk next keluaran InnshaAllah warna ada lebih dari 50warna untuk tudung bawal, shawl pun ada, and stay tune adaaaa SOMETHING yg nak release nanti! InnshaAllah hujung bulan ni, kita release sekali dengan SALE KONGSI FA CAI! 🍊. Yang Terengganu boleh datang booth pada 31jan- 2feb 2019. Tunggu update tau! ON NOTIFICATION 😍. #sofiaexclusive #byaifasofia #bawalchiffon #bawalmurah #bawalmudahbentuk #muslimahelegant #bawal #tudungbawal #tudungmurah #hotselling #uia #unisza #uitm #um #umt #ump #usim #upm #usm #muslimahanggun #pretty #bawalexclusive #newstock #materialbest #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbidang50 #shawllabuh #shawlexclusive #catalogtudung #feedbackse

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊
.
☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk
☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk
☑️ Eyelash kemas
☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop
☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m
☑️ 14 warna menarik
☑️ Metal label
☑️ Kotak eksklusif
🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59).
-------------
To order:
📱 WhatsApp +601156554969
🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio)
👥 Contact our authorized agents
Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️.
. 
#mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl
@mieliascarfcatalogue

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊 . ☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk ☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk ☑️ Eyelash kemas ☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop ☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m ☑️ 14 warna menarik ☑️ Metal label ☑️ Kotak eksklusif 🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59). ------------- To order: 📱 WhatsApp +601156554969 🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio) 👥 Contact our authorized agents Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️. . #mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊
.
☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk
☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk
☑️ Eyelash kemas
☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop
☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m
☑️ 14 warna menarik
☑️ Metal label
☑️ Kotak eksklusif
🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59).
-------------
To order:
📱 WhatsApp +601156554969
🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio)
👥 Contact our authorized agents
Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️.
. 
#mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl
@mieliascarfcatalogue

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊 . ☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk ☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk ☑️ Eyelash kemas ☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop ☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m ☑️ 14 warna menarik ☑️ Metal label ☑️ Kotak eksklusif 🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59). ------------- To order: 📱 WhatsApp +601156554969 🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio) 👥 Contact our authorized agents Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️. . #mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊
.
☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk
☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk
☑️ Eyelash kemas
☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop
☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m
☑️ 14 warna menarik
☑️ Metal label
☑️ Kotak eksklusif
🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59).
-------------
To order:
📱 WhatsApp +601156554969
🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio)
👥 Contact our authorized agents
Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️.
. 
#mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl
@mieliascarfcatalogue

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊 . ☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk ☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk ☑️ Eyelash kemas ☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop ☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m ☑️ 14 warna menarik ☑️ Metal label ☑️ Kotak eksklusif 🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59). ------------- To order: 📱 WhatsApp +601156554969 🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio) 👥 Contact our authorized agents Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️. . #mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl

•
•
• [DISKAUN RM4/gm + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN].
• [DISKAUN RM4/gm + RM2/g‼️].
• [DISKAUN RM4/gm + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN].
•
• [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!]
•
• Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
@emas_zakariasons2
Kedai Emas Zakaria & Sons II Ampang Point

• • • [DISKAUN RM4/gm + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN]. • [DISKAUN RM4/gm + RM2/g‼️]. • [DISKAUN RM4/gm + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN]. • • [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!] • • Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅 • "Repeat after me: I deserve new jewellery." 💋 •••• Selected Collection. a - 1-RT041378 | Wg: 40.26g | L: 18.60 | W: 0.50 | Sz: 2.00 | A: 95003. • b - 1-RT044117 | Wg: 41.66g | L: 17.40 | W: 2.00 | A: 83204. • c - 1-RT050494 | Wg: 15.88g | L: 17.00 | W: 0.70 | A: 72655. • d - 1-C047694 | Wg: 4.79g | Sz: 15.50 | A: 6606. • e - 1-C050518 | Wg: 4.01g | Sz: 17 | A: 5407. • f - 1-CBS033735 | Sz: 7. • g - 1-CBS048457 | Sz: 8. • h - 1-C050535 | Wg: 3.80g | Sz: 15 | A: 4328. • i - 1-C044900 | Wg: 7.74g | Sz: 13.50 | A: 31109. • j - 1-B030886 | Wg: 11.89g | Sz: 5.50 | A: 41508. • k - 1-RT050581 | Wg: 49.54g | L: 19.50

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊
.
☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk
☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk
☑️ Eyelash kemas
☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop
☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m
☑️ 14 warna menarik
☑️ Metal label
☑️ Kotak eksklusif
🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59).
-------------
To order:
📱 WhatsApp +601156554969
🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio)
👥 Contact our authorized agents
Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️.
. 
#mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl
@mieliascarfcatalogue

🎊 NEW LAUNCH MIELIA CHARMS 2.0 🎊 . ☑️ Material premium heavy chiffon lebih lembut, flowy, opaque & mudah dibentuk ☑️ 4 Enamel Charms lebih cantik & pelbagai bentuk ☑️ Eyelash kemas ☑️ Pilihan Non-instant & Instant 1 loop ☑️ Saiz lebih panjang 2.0m x 0.7m ☑️ 14 warna menarik ☑️ Metal label ☑️ Kotak eksklusif 🎊 PROMOSI RM50 sahaja sehingga 31 Jan 2019 🎊 (Harga Biasa RM59). ------------- To order: 📱 WhatsApp +601156554969 🌐 www.mieliascarf.com (Link in Bio) 👥 Contact our authorized agents Tampil lebih ceria & menawan dengan koleksi hijab terkini kami ❤️. . #mieliascarf #mieliacharms2.0 #newrelease #minilaunch #newshawl #mieliacharms #shawl #noninstantshawl #wideshawl #instantshawl #semiinstantshawl #oneloopshawl #shawsatumuka #charms #enamelcharms #hijab #muslimahfashion #muslimahhijab #hotselling #hijabster #newhijab #shopnow #womensclothing #modestclothing #fashionista #modestwear #exclusiveshawl #premiumshawl #beautifulshawl

Next