#lilyblouse hashtag

Discover instagram "Lilyblouse" tag

Women of the world sell their bodies to achieve success in the world.
The women of Jannah cover their bodies to achieve success in Akhirat. โ˜บ๏ธ๐Ÿ’• #blouseberpoket #blousemakmak #blouselonggar #blouseconfident #blousetakpayahgosok #blousenursingfriendly
#nursingselak

#nadineblouse 
#nadrablouse 
#delilablouse
#lilyblouse
@fauziahbintiismail

Women of the world sell their bodies to achieve success in the world. The women of Jannah cover their bodies to achieve success in Akhirat. โ˜บ๏ธ๐Ÿ’• #blouseberpoket #blousemakmak #blouselonggar #blouseconfident #blousetakpayahgosok #blousenursingfriendly #nursingselak #nadineblouse #nadrablouse #delilablouse #lilyblouse

๐Ÿ’ฆLILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif

SALEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ PRICE RM60 SM / RM65

Nak tanya pasal baju ๐Ÿ‘‡
http://www.watsap.my/601121091925/LilyBlouse

#aesyailaemporium #citrinecollections #lilyblouse #blousecantikdanmurah #blousemurahmalaysia #blousecantikmurah
@aesyaila_emporium

๐Ÿ’ฆLILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif SALEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ PRICE RM60 SM / RM65 Nak tanya pasal baju ๐Ÿ‘‡ http://www.watsap.my/601121091925/LilyBlouse #aesyailaemporium #citrinecollections #lilyblouse #blousecantikdanmurah #blousemurahmalaysia #blousecantikmurah

Selamat pagi guys ๐ŸŒธ

Jom usyaยฒ baju di insta kami ๐Ÿ˜
.
.
.
#Lilyblouse #Melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim
@kechik.garb

Selamat pagi guys ๐ŸŒธ Jom usyaยฒ baju di insta kami ๐Ÿ˜ . . . #lilyblouse #melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim

๐ŸŒทLILY LONG TOP
.
โœ…๏ธ Material high quality Como Crepe
โœ… Cutting loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โœ… Poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti ๐Ÿ˜Ž
โœ…๏ธ Nursing friendly. Sesuai utk mummy yang breastfeeding โ˜บ๏ธ
โœ…๏ธ Pergelangan tangan bergetah, senang untuk amik wuduk.
โœ…๏ธ Sesuai dipadankan dengan skirt/pallazo/jeans
โœ…๏ธ Terdapat 5 saiz yang available S-2XL
.
. 
To purchase, kindly whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-35509077 or just click link at bio ๐Ÿ˜Š
.
.
#perlis #kedah #shahalam #penang #kuin #unishams #longtop #longtopmurah #saledecember #sale #ASagent #ASvengers #longtopmuslimah #longtopplain #blouse #blouseplain #plainblouse #lilylongtop #longtoplily #blouselily #lilyblouse #hotselling #like4like #malaysian #ladieswear #ootdstyle #teamapplescarf #terapiinstagram #ajimaura #muslimahwear
@ctz.onlineshopp

๐ŸŒทLILY LONG TOP . โœ…๏ธ Material high quality Como Crepe โœ… Cutting loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ โœ… Poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti ๐Ÿ˜Ž โœ…๏ธ Nursing friendly. Sesuai utk mummy yang breastfeeding โ˜บ๏ธ โœ…๏ธ Pergelangan tangan bergetah, senang untuk amik wuduk. โœ…๏ธ Sesuai dipadankan dengan skirt/pallazo/jeans โœ…๏ธ Terdapat 5 saiz yang available S-2XL . . To purchase, kindly whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-35509077 or just click link at bio ๐Ÿ˜Š . . #perlis #kedah #shahalam #penang #kuin #unishams #longtop #longtopmurah #saledecember #sale #asagent #asvengers #longtopmuslimah #longtopplain #blouse #blouseplain #plainblouse #lilylongtop #longtoplily #blouselily #lilyblouse #hotselling #like4like #malaysian #ladieswear #ootdstyle #teamapplescarf #terapiinstagram #ajimaura #muslimahwear

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ
RM 73 FREE POS ==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousecantik#blousemurah#lilyblouse
@bajucantik_a.z

LILY BLOUSE๐Ÿ’ƒ RM 73 FREE POS ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . . Berminat ? Whatsapp ieza 0195007525 or klik sahaja link di bio @bajucantik a.z . . #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #lilyblouse

#Lilyblouse #namakita #linen
-
-

#Repost @negerikitasendiri
โ€ข โ€ข โ€ข
Ada yang bikin saya gundah karena sadar, banyak banget teman baru yang bilang:
@namakitanamakita

#lilyblouse #namakita #linen - - #repost @negerikitasendiri โ€ข โ€ข โ€ข Ada yang bikin saya gundah karena sadar, banyak banget teman baru yang bilang: "Pengen kenalan tapi nggak berani." . Mereka kira saya galak, sombong, judes, malah ada yang bilang penampakan saya intimidatif. Padahal bener banget hahahahahaha. Hhhhh ... *kibasrambut . Baiklah. Ambil sisi positifnya. Anggaplah ini sebagai pengingat untuk lebih banyak tersenyum kalau ketemu orang. . MUA: @daisykwee Wardrobe: @namakitanamakita Kalung: @troops indonesia @gerakancintanegri Gelang koleksi @popiepop Kain koleksi @negerikitasendiri Venue @barjamu.salihara . #jakarta #negerikitasendiri #indonesia #kolaborasi3 #friendship #baldisbeautiful

#Lilyblouse #namakita #linen
-
-

#Repost @negerikitasendiri
โ€ข โ€ข โ€ข
#Repost @negerikitasendiri
โ€ข โ€ข โ€ข
Hari ini ada 2 orang yang terinspirasi menanyakan kenapa saya gundul.
Kenapaaaaaaa?
.
Katanya mereka mau gundul tapi ragu, mau tanya-tanya dulu. Kapan saya gundul, alasannya, siapa yang ngegundulin, berapa panjang rambut sebelumnya, dan belasan pertanyaan yang  menunjukkan bahwa mereka sendiri tak yakin dengan pilihan itu. Tipikal perempuan yang masih menganggap 'rambut adalah mahkota wanita.'
.
Blaaaaaaaaaah! ๐Ÿ˜‹
.
Gini ya mbak-mbak. Gundul itu dari hati. Resiko dan beban moral yang bakal dihadapi berat. Saya yang sehari-hari di Jakarta saja masih merasakan didiskriminasi oleh kaum perempuan setiap hari.
.
@namakitanamakita

#lilyblouse #namakita #linen - - #repost @negerikitasendiri โ€ข โ€ข โ€ข #repost @negerikitasendiri โ€ข โ€ข โ€ข Hari ini ada 2 orang yang terinspirasi menanyakan kenapa saya gundul. Kenapaaaaaaa? . Katanya mereka mau gundul tapi ragu, mau tanya-tanya dulu. Kapan saya gundul, alasannya, siapa yang ngegundulin, berapa panjang rambut sebelumnya, dan belasan pertanyaan yang menunjukkan bahwa mereka sendiri tak yakin dengan pilihan itu. Tipikal perempuan yang masih menganggap 'rambut adalah mahkota wanita.' . Blaaaaaaaaaah! ๐Ÿ˜‹ . Gini ya mbak-mbak. Gundul itu dari hati. Resiko dan beban moral yang bakal dihadapi berat. Saya yang sehari-hari di Jakarta saja masih merasakan didiskriminasi oleh kaum perempuan setiap hari. . "Oh, mosok gitu mbak?" Kaaaaaan.... Mereka nggak tahu rasanya gundul 7 tahun. . Gini yaaa.... Kalau mau gundul ya gundulin aja. Kalau nanti nggak cocok kan rambutnya tumbuh lagi. Kalau lama tumbuhnya dan kalian keburu dimarahin orang tua, menyesal karena diancam cerai

SALE โ€ผ๏ธ SALE โ€ผ๏ธ SALE โ€ผ๏ธ
Click Hashtag -->> #clearancesalebyfitrisya769
.
Cepat korang harga tengah murah murah ni..
Sale2 camni stok sangatlah TERHAD hokey..
Berminat boleh terus wasap untuk check size & stok yg masih ada..
Lambat2 melepasss ๐Ÿค—
.
===========================
.
LILY BLOUSE
#lilyblousebyfitrisya769
.
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.
โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu.
โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll
โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif
.
[HARGA ASAL: RM65]
.
.
โš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธ
.
๐Ÿ’ฐOFFER: RM49 SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
Harga yang tertera #FREEPOSTAGE untuk semenanjung malaysia
**Sabah & Srwk + RM5
.
CARA ORDER:
Screenshot gambar & whatsapp ke
๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ“ฒ018-2626 119
๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ“ฒ018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
๐Ÿ•น๏ธFAST PAYMENT
๐Ÿ•น๏ธ1ST COME 1ST SERVE
.
๐Ÿ“CARTA UKURAN ADA DISEDIAKAN SEKALI..SILA UKUR DENGAN BETUL SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN.. NO RETURNโŒ
.
.
.
.
#lilyblousebyfitrisya769 #lilyblousemurah #lilyblouse #koleksiblousebyfitrisya769 #blouseplain #blousesimple #fitrisya769_collection #muslimahblouse #muslimahblousemurah #blouse3xl #bffriendlyblouse #wudhufriendlyblouse #tunicblouse #sayajualonline #sayajualpakaianmuslimahplussize #sayajualblouse #sayajualtunic #pakaianwanita #pakaianmuslimah #patuhsyariah #tutupaurat #toplabuh #clearancesalemalaysia #blouseoffer #blouseoffermurah2 #yearendsale2018 #yearendsalemalaysia #yearendsalebyfitrisya769
@fitrisya769_collection
Langkawi Airport, Padang Maksirat Langkawi

SALE โ€ผ๏ธ SALE โ€ผ๏ธ SALE โ€ผ๏ธ Click Hashtag -->> #clearancesalebyfitrisya769 . Cepat korang harga tengah murah murah ni.. Sale2 camni stok sangatlah TERHAD hokey.. Berminat boleh terus wasap untuk check size & stok yg masih ada.. Lambat2 melepasss ๐Ÿค— . =========================== . LILY BLOUSE #lilyblousebyfitrisya769 . โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT. โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll โœ” ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . [HARGA ASAL: RM65] . . โš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธโš ๏ธ . ๐Ÿ’ฐOFFER: RM49 SAHAJAโ€ผ๏ธ . Harga yang tertera #freepostage untuk semenanjung malaysia **Sabah & Srwk + RM5 . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ“ฒ018-2626 119 ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ“ฒ018-2626

CLARA TOP//LILY BLOUSE monalisa
Kode : Claratop
Ready :
Hitam

Cocok untuk hijab maupun non hijab
Cocok untuk hangout,indoor mauoun outdoor

#storebyjkt_#storebyme#jktonlineshop#onlineshopjktmurah#onlineshopmurah#bajukekinian#bajumurah#kemajapanjang#kemejawanita#blouseclara#lilyblouse#bajuhits#
@storebyjkt_

CLARA TOP//LILY BLOUSE monalisa Kode : Claratop Ready : Hitam Cocok untuk hijab maupun non hijab Cocok untuk hangout,indoor mauoun outdoor #storebyjkt #storebyme #jktonlineshop #onlineshopjktmurah #onlineshopmurah #bajukekinian #bajumurah #kemajapanjang #kemejawanita #blouseclara #lilyblouse #bajuhits #

MELISSA KURUNG ๐Ÿ’ฅ

Jom dapatkan Melissa Kurung dari kami ๐Ÿ˜... Designnya yang cantik, sangat sesuai untuk pergi kenduri cuti ii nihhh ๐Ÿ˜‰ Rugi kalau tak dapatkan MELISSA KURUNG sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Stock dah tak banyak niii ๐Ÿ˜ฑ

Ws (011-3177 8045) or DM kechik sekarang ๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#Lilyblouse #Melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim
@kechik.garb

MELISSA KURUNG ๐Ÿ’ฅ Jom dapatkan Melissa Kurung dari kami ๐Ÿ˜... Designnya yang cantik, sangat sesuai untuk pergi kenduri cuti ii nihhh ๐Ÿ˜‰ Rugi kalau tak dapatkan MELISSA KURUNG sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Stock dah tak banyak niii ๐Ÿ˜ฑ Ws (011-3177 8045) or DM kechik sekarang ๐Ÿ“ฒ . . . #lilyblouse #melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim

Nak kelihatan menawan apabila ke tempat kerja atau kelas ? ๐Ÿ™„ Jom PM kami segera untuk dapatkan Lily Blouse sekarang ๐Ÿ”ฅ Saiz dah tak banyak guys ๐Ÿคง Jom grab sebelum kehabisan stock ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’•
.
.
.
#Melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #Lilyblouse #Melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #blouseariana #blousemurah #blouselabuh #bajukurungraya #bajukurungmoden
@kechik.garb

Nak kelihatan menawan apabila ke tempat kerja atau kelas ? ๐Ÿ™„ Jom PM kami segera untuk dapatkan Lily Blouse sekarang ๐Ÿ”ฅ Saiz dah tak banyak guys ๐Ÿคง Jom grab sebelum kehabisan stock ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’• . . . #melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #lilyblouse #melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #blouseariana #blousemurah #blouselabuh #bajukurungraya #bajukurungmoden

Morning guys ๐ŸŒธ
Salam jumaat jugak untuk korang , dh tahu ke nk pkai baju apa harini? .
.
.
#Lilyblouse #Melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #blouseariana #blousemurah #blouselabuh #bajukurungraya #bajukurungmoden
@kechik.garb

Morning guys ๐ŸŒธ Salam jumaat jugak untuk korang , dh tahu ke nk pkai baju apa harini? . . . #lilyblouse #melissakurung #bajumurah #bajukurung #bajucantik #bajumuslim #blouseariana #blousemurah #blouselabuh #bajukurungraya #bajukurungmoden

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜

Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ==========
SPECIAL !!!
==========
โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk.
โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170
@endutcomel

TERLAJAKHOT... BLOUSE ala keje pejabat, sesuai juga pakai kemana shj.. mmg cantik sgt, simple but GOJES ๐Ÿ˜ Jom dapatkan BLOUSE AMY BATCH 2 ni! ========== SPECIAL !!! ========== โœ” Potongan yang labuh menutupi punggung โœ” Super selesa,potongan A CUT.. klau pregnant BLh je pkai sbb baju ni A cut dgn sedikit kembang dan beralun โœ” Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. โœ” Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. โœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada โœ” ada 2 poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll โœ” terdapat 7 warna yg gojes โœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl โœ”Model pkai saiz S, tinggi model 170" ============ CEPAT! CEPAT! Y.E.S PRICE : RM59 COMBO 3PCS : RM135 ( Boleh mix dgn #lilyblouse dan #serenablouse ) ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM ๐Ÿ› TEMPAHAN ONLINE โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 โ˜Ž๏ธ whatsapp +60168300504 #amy #blouseamy #blouse #yearendsale #meletopp #instagram

Next