#rantaileher hashtag

Discover instagram "Rantaileher" tag

Kesian gilerrrr kat diri kita😢
.
.
Bekerja siang malam pagi petang.
Cukup bulan dapat gaji bayar hutang.
Berbelanja pula boros tak tentu arah.
.
.
Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? .
.
Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri .
.
.
Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten..
.
.
Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2)
.
.
Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun  ikut cara Kak Liza tetapkan
.
.
JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉
.
.
@ansuranemas.selangor

Kesian gilerrrr kat diri kita😢 . . Bekerja siang malam pagi petang. Cukup bulan dapat gaji bayar hutang. Berbelanja pula boros tak tentu arah. . . Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? . . Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri . . . Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten.. . . Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2) . . Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun ikut cara Kak Liza tetapkan . . JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉 . .

Kesian gilerrrr kat diri kita😢
.
.
Bekerja siang malam pagi petang.
Cukup bulan dapat gaji bayar hutang.
Berbelanja pula boros tak tentu arah.
.
.
Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? .
.
Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri .
.
.
Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten..
.
.
Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2)
.
.
Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun  ikut cara Kak Liza tetapkan
.
.
JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉
.
.
@ansuranemas.selangor

Kesian gilerrrr kat diri kita😢 . . Bekerja siang malam pagi petang. Cukup bulan dapat gaji bayar hutang. Berbelanja pula boros tak tentu arah. . . Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? . . Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri . . . Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten.. . . Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2) . . Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun ikut cara Kak Liza tetapkan . . JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉 . .

Kesian gilerrrr kat diri kita😢
.
.
Bekerja siang malam pagi petang.
Cukup bulan dapat gaji bayar hutang.
Berbelanja pula boros tak tentu arah.
.
.
Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? .
.
Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri .
.
.
Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten..
.
.
Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2)
.
.
Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun  ikut cara Kak Liza tetapkan
.
.
JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉
.
.
@ansuranemas.selangor

Kesian gilerrrr kat diri kita😢 . . Bekerja siang malam pagi petang. Cukup bulan dapat gaji bayar hutang. Berbelanja pula boros tak tentu arah. . . Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? . . Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri . . . Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten.. . . Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan😘 (mudah sangat2) . . Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun ikut cara Kak Liza tetapkan . . JOM KUMPUL EMAS GAIS 😉😉 . .

🌺 Rt Pintal Love Gantung Kanak-Kanak 🌺
Lebar Love: 0.6cm
Lebar Rt: 0.3cm

1) Berat: 4.87g  Panjang: 14cm

2) Berat: 4.80g  Panjang: 13cm

3) Berat: 4.78g  Panjang: 13cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Pintal Love Gantung Kanak-Kanak 🌺 Lebar Love: 0.6cm Lebar Rt: 0.3cm 1) Berat: 4.87g Panjang: 14cm 2) Berat: 4.80g Panjang: 13cm 3) Berat: 4.78g Panjang: 13cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Pintal Hollow Kanak-Kanak 🌺
Lebar: 0.3cm

1) Berat: 2.73g  Panjang: 13cm

2) Berat: 2.81g  Panjang: 14cm

3) Berat: 2.80g  Panjang: 13.5cm

4) Berat: 2.88g  Panjang: 14cm

5) Berat: 2.74g  Panjang: 13cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Pintal Hollow Kanak-Kanak 🌺 Lebar: 0.3cm 1) Berat: 2.73g Panjang: 13cm 2) Berat: 2.81g Panjang: 14cm 3) Berat: 2.80g Panjang: 13.5cm 4) Berat: 2.88g Panjang: 14cm 5) Berat: 2.74g Panjang: 13cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rl Belut Chocker Cartier🌺 
1) Berat: 6.63g  Panjang: 45cm

2) Berat: 6.61g  Panjang: 46cm

3) Berat: 6.56g  Panjang: 45cm

4) Berat: 6.58g  Panjang: 46cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rl Belut Chocker Cartier🌺 1) Berat: 6.63g Panjang: 45cm 2) Berat: 6.61g Panjang: 46cm 3) Berat: 6.56g Panjang: 45cm 4) Berat: 6.58g Panjang: 46cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rl Belut Padu🌺 
Lebar: 0.1cm

1) Berat: 7.76g  Panjang: 57cm

2) Berat: 7.80g  Panjang: 57cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rl Belut Padu🌺 Lebar: 0.1cm 1) Berat: 7.76g Panjang: 57cm 2) Berat: 7.80g Panjang: 57cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Melur/Kelisa Padu Kanak-Kanak🌺
Lebar: 0.3cm

1) Berat: 4.58g  Panjang: 14cm

2) Berat: 4.27g  Panjang: 14cm

3) Berat: 4.28g  Panjang: 14cm

4) Berat: 4.61g  Panjang: 14cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Melur/Kelisa Padu Kanak-Kanak🌺 Lebar: 0.3cm 1) Berat: 4.58g Panjang: 14cm 2) Berat: 4.27g Panjang: 14cm 3) Berat: 4.28g Panjang: 14cm 4) Berat: 4.61g Panjang: 14cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rl Pintal Hollow 🌺
Lebar: 0.25cm

1) Berat: 4.48g  Panjang: 45cm

2) Berat: 4.52g  Panjang: 43cm

3) Berat: 4.37g  Panjang: 43cm

4) Berat: 5.02g  Panjang: 51cm

5) Berat: 5.80g  Panjang: 58cm

6) Berat: 5.62g  Panjang: 58cm

7) Berat: 5.71g  Panjang: 57cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rl Pintal Hollow 🌺 Lebar: 0.25cm 1) Berat: 4.48g Panjang: 45cm 2) Berat: 4.52g Panjang: 43cm 3) Berat: 4.37g Panjang: 43cm 4) Berat: 5.02g Panjang: 51cm 5) Berat: 5.80g Panjang: 58cm 6) Berat: 5.62g Panjang: 58cm 7) Berat: 5.71g Panjang: 57cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Snake Skin Hollow 🌺
Lebar: 0.3cm

1)  Berat: 1.40g  Panjang: 12.5cm

2) Berat: 1.39g  Panjang: 12.5cm

3) Berat: 1.39g  Panjang: 12.5cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Snake Skin Hollow 🌺 Lebar: 0.3cm 1) Berat: 1.40g Panjang: 12.5cm 2) Berat: 1.39g Panjang: 12.5cm 3) Berat: 1.39g Panjang: 12.5cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Snake Skin Love Gantung 🌺
Lebar Love: 0.5cm
Lebar Rt: 0.3cm

1) Berat: 3.74g  Panjang: 17cm

2) Berat: 3.92g  Panjang: 18cm

3) Berat: 3.97g  Panjang: 16.5cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Snake Skin Love Gantung 🌺 Lebar Love: 0.5cm Lebar Rt: 0.3cm 1) Berat: 3.74g Panjang: 17cm 2) Berat: 3.92g Panjang: 18cm 3) Berat: 3.97g Panjang: 16.5cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rl Loci/Bebola/Ketumbar 🌺
Lebar: 0.15cm

2) Berat: 3.03g  Panjang: 44cm

3) Berat: 3.02g  Panjang: 44cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rl Loci/Bebola/Ketumbar 🌺 Lebar: 0.15cm 2) Berat: 3.03g Panjang: 44cm 3) Berat: 3.02g Panjang: 44cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Melur/Kelisa Padu🌺
Lebar: 0.3cm

1) Berat: 4.11g  Panjang: 18cm

2)  Berat: 4.01g 🔐 ellie  Panjang: 17cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Melur/Kelisa Padu🌺 Lebar: 0.3cm 1) Berat: 4.11g Panjang: 18cm 2) Berat: 4.01g 🔐 ellie Panjang: 17cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Gajah Love Gantung Kanak-Kanak🌺
Lebar Love: 0.5cm
Lebar Rt: 0.2cm

1) Berat: 3.85g  Panjang: 14.5cm

2) Berat: 3.58g  Panjang: 13cm

3) Berat: 3.74g🔐Ellie  Panjang: 13cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Gajah Love Gantung Kanak-Kanak🌺 Lebar Love: 0.5cm Lebar Rt: 0.2cm 1) Berat: 3.85g Panjang: 14.5cm 2) Berat: 3.58g Panjang: 13cm 3) Berat: 3.74g🔐Ellie Panjang: 13cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

🌺 Rt Vitara 🌺
Lebar: 0.6cm

1) Berat: 2.84g  Panjang: 17.5cm

2) Berat: 2.70g  Panjang: 17cm

Lebar: 0.8cm

1) Berat: 3.41g  Panjang: 18.5cm

2) Berat: 3.29g  Panjang: 17.5cm

3) Berat: 3.38g  Panjang: 18.5cm

4) Berat: 3.45g  Panjang: 18.5cm
#emastulen916
#emasmurah
#rantaileher
#rantaitangan
#rantaikaki
#subang
#cincin
#charm
#beads
#cincin ukir nama
#rantaiukirnama
#loketukirnama
#rantaitanganukirnama
#barangkemas916
@emas_murah_nurul_maju

🌺 Rt Vitara 🌺 Lebar: 0.6cm 1) Berat: 2.84g Panjang: 17.5cm 2) Berat: 2.70g Panjang: 17cm Lebar: 0.8cm 1) Berat: 3.41g Panjang: 18.5cm 2) Berat: 3.29g Panjang: 17.5cm 3) Berat: 3.38g Panjang: 18.5cm 4) Berat: 3.45g Panjang: 18.5cm #emastulen916 #emasmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #subang #cincin #charm #beads #cincin ukir nama #rantaiukirnama #loketukirnama #rantaitanganukirnama #barangkemas916

Kita memang tak propa lansung bila kita ckp design kita memang seakan 916 😁 .....haaa cer tgk cust nie komen apa.
.
Emas bangkok ni emas original inspired 100% mcm y betul punya.. inspired design emas 916 dr bangkok

Emas Bangkok ni dia mcm emas biasa jgk..boleh dicuci kt kedai emas..dan emas ni memang tahan lama..dijamin tak luntur warna selama 3-4tahun..kalau dijaga dengan rapi 10tahun pn masih ok lagi warna dia. .
#farsieragoldplatedshop#sayajualmurah #emassadur18k#emasbangkok #emas18k#emassadurterbaik #cantik2#emasbangkokmurah#emasbangkokmurahsangat #rantaitangan #gelangtangan #gelangtangancantik #gelangtanganmurah #rantaipintalmurah #gelangpintalmurah #rantailipanmurah #rantaikaki #rantaikakimurah #rantaikakicantik #gelang #subang #anting2#cincin  #rantaileher #rantailehermurah #rantailehercantik #rantaibudak #gelangbudak#loket
@maseira.co

Kita memang tak propa lansung bila kita ckp design kita memang seakan 916 😁 .....haaa cer tgk cust nie komen apa. . Emas bangkok ni emas original inspired 100% mcm y betul punya.. inspired design emas 916 dr bangkok Emas Bangkok ni dia mcm emas biasa jgk..boleh dicuci kt kedai emas..dan emas ni memang tahan lama..dijamin tak luntur warna selama 3-4tahun..kalau dijaga dengan rapi 10tahun pn masih ok lagi warna dia. . #farsieragoldplatedshop #sayajualmurah #emassadur18k #emasbangkok #emas18k #emassadurterbaik #cantik2 #emasbangkokmurah #emasbangkokmurahsangat #rantaitangan #gelangtangan #gelangtangancantik #gelangtanganmurah #rantaipintalmurah #gelangpintalmurah #rantailipanmurah #rantaikaki #rantaikakimurah #rantaikakicantik #gelang #subang #anting2 #cincin #rantaileher #rantailehermurah #rantailehercantik #rantaibudak #gelangbudak #loket

Design nie size besar dah byk sold out tau ...
.
.
Ade yang tanya sis 😊emas bangkok nie boleh campur kea dgn emas 916 😘😘 .
.
Boleh sayang boleh 🤣nah biarlah gambar berbicara sis tak suka sembang kencang hehe .
.
Nak style kena brani uolllss😍😍
.
#farsieragoldplatedshop#sayajualmurah #emassadur18k#emasbangkok #emas18k#emassadurterbaik #cantik2#emasbangkokmurah#emasbangkokmurahsangat #rantaitangan #gelangtangan #gelangtangancantik #gelangtanganmurah #rantaipintalmurah #gelangpintalmurah #rantailipanmurah #rantaikaki #rantaikakimurah #rantaikakicantik #gelang #subang #anting2#cincin  #rantaileher #rantailehermurah #rantailehercantik #rantaibudak #gelangbudak#loket
@maseira.co

Design nie size besar dah byk sold out tau ... . . Ade yang tanya sis 😊emas bangkok nie boleh campur kea dgn emas 916 😘😘 . . Boleh sayang boleh 🤣nah biarlah gambar berbicara sis tak suka sembang kencang hehe . . Nak style kena brani uolllss😍😍 . #farsieragoldplatedshop #sayajualmurah #emassadur18k #emasbangkok #emas18k #emassadurterbaik #cantik2 #emasbangkokmurah #emasbangkokmurahsangat #rantaitangan #gelangtangan #gelangtangancantik #gelangtanganmurah #rantaipintalmurah #gelangpintalmurah #rantailipanmurah #rantaikaki #rantaikakimurah #rantaikakicantik #gelang #subang #anting2 #cincin #rantaileher #rantailehermurah #rantailehercantik #rantaibudak #gelangbudak #loket

Comel, belikan baby rantai tangan 😍 Yg ni 2g+ je tau, jarangggg ada rantai tangan bajet cmni kat sini. Tapi malangnya habis dah huhuhuk. Sesape nak tempahkan rantai tangan baby cer ke hashtag kami ye. Ade yg bajet tp dpd 3g je lah. Silekan dulu tgk2 😇
.
Tq dear, nanti shoppingkan diri sendiri pulak ye 😚
.
#luxegoldlovelies
#luxegoldgelang

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#gdora
#emas999 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah 
#cincinberlianmurah
#cincinberlian
@luxe_goldnh

Comel, belikan baby rantai tangan 😍 Yg ni 2g+ je tau, jarangggg ada rantai tangan bajet cmni kat sini. Tapi malangnya habis dah huhuhuk. Sesape nak tempahkan rantai tangan baby cer ke hashtag kami ye. Ade yg bajet tp dpd 3g je lah. Silekan dulu tgk2 😇 . Tq dear, nanti shoppingkan diri sendiri pulak ye 😚 . #luxegoldlovelies #luxegoldgelang Whatsapp link di @luxe goldnh untuk order & pertanyaan ❤️ . #emas916 #emasmurah #gdora #emas999 #barangkemas #rantaitangan #rantaikaki #rantaileher #rantaitanganemas916 #cincintunang #cincinnikah #cincinkahwin #cincinpermata #cincinpermata916 #cincinbatu916 #cincinbatu #cincinemas916 #cincinrisik #cincinrisik916 #cincinmajlis #cincinemasmurah #cincinemas916murah #cincintunangmurah #cincinkahwinmurah #cincinemas916murah #cincinberlianmurah #cincinberlian

Next