#rantaileher hashtag

Discover instagram "Rantaileher" tag

Pendant bajet 😍😍
-
Lawa kan bila pakai dekat pandora bangle! Nak pakai dekat rantai leher atau rantai tangan pun boleh tau!
-
Harga? Murah gilaa hampa, harga serendah RM156.40!! Ni bukan untuk segram, ni harga total! Sapa nak bagi harga emas 916 murah mcam kami ni😉😉
-
Berminat? WhatsApp sekarang utk order di 017-582-9912 📲✨
-
#atlantisgold #atlantisgoldjewelry #barangkemas #emas999 #emas916 #barangkemasmurah #emasmurah #emasonline #emas #emasmurahonline #rantaitanganemas #rantaitanganemas916 #gelangemas #rantaitangan #rantaitanganmurah #rantaileher #rantaileher916 #pendantemas #emaspenang #kedaiemaspenang #kedaiemas #kedaiemasmurah #emas916malaysia
@atlantisgold_
Penang, Malaysia

Pendant bajet 😍😍 - Lawa kan bila pakai dekat pandora bangle! Nak pakai dekat rantai leher atau rantai tangan pun boleh tau! - Harga? Murah gilaa hampa, harga serendah RM156.40!! Ni bukan untuk segram, ni harga total! Sapa nak bagi harga emas 916 murah mcam kami ni😉😉 - Berminat? WhatsApp sekarang utk order di 017-582-9912 📲✨ - #atlantisgold #atlantisgoldjewelry #barangkemas #emas999 #emas916 #barangkemasmurah #emasmurah #emasonline #emas #emasmurahonline #rantaitanganemas #rantaitanganemas916 #gelangemas #rantaitangan #rantaitanganmurah #rantaileher #rantaileher916 #pendantemas #emaspenang #kedaiemaspenang #kedaiemas #kedaiemasmurah #emas916malaysia

Ada yang cita-cita nak dapatkan Rantai Tangan Padat macam ni tak?😉😉
.
.
Kalau ada tunggu apa lagi??!, cepat datang KEHA😉😉 #KedaiEmasHajiAzhar #KEHA
#kedaiemasonline #kedaiemaskualabesut
#kualabesut #emas #emas916ori #emas916 #emasmurah #cincin risik #cincintunang #cincinnikah #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #charms #pandora #rantaitangansajat
@kedaiemashajiazhar

Ada yang cita-cita nak dapatkan Rantai Tangan Padat macam ni tak?😉😉 . . Kalau ada tunggu apa lagi??!, cepat datang KEHA😉😉 #kedaiemashajiazhar #keha #kedaiemasonline #kedaiemaskualabesut #kualabesut #emas #emas916ori #emas916 #emasmurah #cincin risik #cincintunang #cincinnikah #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #charms #pandora #rantaitangansajat

Haiii ! Yang dah ada rantai tangan taknak ke try tambah charm plak? 🤩 Macam2 design charm kt rantai tangan tu lagi lahhh cantik. Hiks! 
Jemput ke kedai ye tengok koleksi charms kite 😚❣️
Oh yaa nak trade in charm pon boleh 🥰

Waze 📍: Maybank Station 18,Ipoh * Dibuka setiap hari dari jam 11 pagi sehingga 5.30 petang * Walk-in Only

Call / WhatsApp 
05-3215960
011-59570355

Kedai Emas Nur Fatihah 
35, Susuran Stesen 18
Station 18
31650 Ipoh 
Perak

#emas916
#kedaiemasnurfatihah
#rantaileher
#rantaikaki
#rantaitangan
#rantaitanganbaby
#cincin
#loket
#antinganting
@kedaiemasnur
Maybank Station 18, Ipoh

Haiii ! Yang dah ada rantai tangan taknak ke try tambah charm plak? 🤩 Macam2 design charm kt rantai tangan tu lagi lahhh cantik. Hiks! Jemput ke kedai ye tengok koleksi charms kite 😚❣️ Oh yaa nak trade in charm pon boleh 🥰 Waze 📍: Maybank Station 18,Ipoh * Dibuka setiap hari dari jam 11 pagi sehingga 5.30 petang * Walk-in Only Call / WhatsApp 05-3215960 011-59570355 Kedai Emas Nur Fatihah 35, Susuran Stesen 18 Station 18 31650 Ipoh Perak #emas916 #kedaiemasnurfatihah #rantaileher #rantaikaki #rantaitangan #rantaitanganbaby #cincin #loket #antinganting

Bismillah 😇 Cincin idaman bakal perantin & mak dara. RM600+- shj! Ada yg ckp kat luar 2x ganda tau price cincin yg sama ni. Yg bestnya kami punya 916 okay‼️Mane tak ramai ngidammm! Available S10, 11, 12! Mai grab cepat! 😘 Size lain boleh pre order!! Whatsapp now‼️
.
SOLITAIRE RING MEDIUM 916
#luxegoldcincin

Size 10 2.60g
Size 11 2.70g
Size 12 2.89g

Harga
Harga semasa (refer bio) + RM90 upah sebentuk

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit serendah RM200 shj. Atau resize seminggu siap 😉
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas 
#gdora
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emas916
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinemas916
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
@luxe_goldnh

Bismillah 😇 Cincin idaman bakal perantin & mak dara. RM600+- shj! Ada yg ckp kat luar 2x ganda tau price cincin yg sama ni. Yg bestnya kami punya 916 okay‼️Mane tak ramai ngidammm! Available S10, 11, 12! Mai grab cepat! 😘 Size lain boleh pre order!! Whatsapp now‼️ . SOLITAIRE RING MEDIUM 916 #luxegoldcincin Size 10 2.60g Size 11 2.70g Size 12 2.89g Harga Harga semasa (refer bio) + RM90 upah sebentuk Postage excluded, wajib bayar 😘 . Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit serendah RM200 shj. Atau resize seminggu siap 😉 . Whatsapp link di @luxe goldnh untuk order & pertanyaan ❤️ . #emas916 #emasmurah #banglepandora #pandoraemas #gdora #banglelv #bangletiffany #barangkemas #rantaitangan #rantaikaki #rantaileher #rantaitanganemas916 #rantaitanganpandora #masdora #pandoragold #cincinemas916 #cincinbelahrotan #cincintunang #cincinhantaran #emas916 #emasmurah #cincinemas #cincinnikah #cincinrisik #cincinpermata

Semoga yang Like💝💝dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini. amin 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 
Untuk info & konsultasi gratis: 📱Whatshapp: 085733003077
📱http://bit.ly/2DUFkXr
@happy_pregnant.id
Jakarta, Indonesia

Semoga yang Like💝💝dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini. amin آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Untuk info & konsultasi gratis: 📱Whatshapp: 085733003077 📱http://bit.ly/2DUFkXr

😍😍😘😘😘
Hayo.... Siapa yg gak mau punya baby sendiri??
KAPAN lagi kalo bukan SEKARANG!!!??
🆕~RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 99Hari~

Mari kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini.
Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ?
 jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah.

Keluarga yang anda ing) inkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainnya :

1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya
2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping
3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter
4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda
5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian'' menyembuhkan penyakit lainnya.
6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan.

Untuk info & konsultasi gratis: 📱Whatshapp: 085733003077
📱http://bit.ly/2DUFkXr
@happy_pregnant.id
Jakarta, Indonesia

😍😍😘😘😘 Hayo.... Siapa yg gak mau punya baby sendiri?? KAPAN lagi kalo bukan SEKARANG!!!?? 🆕~RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 99Hari~ Mari kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini. Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ? jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah. Keluarga yang anda ing) inkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus

Semoga yang Like💝💝dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini. amin 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll.

Untuk info & konsultasi gratis: 📱Whatshapp: 085733003077
📱http://bit.ly/2DUFkXr
@happy_pregnant.id
Jakarta, Indonesia

Semoga yang Like💝💝dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini. amin آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Untuk info & konsultasi gratis: 📱Whatshapp: 085733003077 📱http://bit.ly/2DUFkXr

Bismillah 😇 Berjiwa kental & padu? Amek lah cincin terlebih padu ni. 12g 😵 PRE ORDER JEP! Takde ready stok 🤭 Whatsapp to order now!

#luxegoldpreorder

MAZE RUNNER RING 916
Approximate weight 12g+-
Approximate cost RM2400+-
Deposit min 30%

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas 
#gdora
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#cincinpadu
#cincinemastebal
#cincinemaspadu
#cincin916padu
#cincintebal
#cincinbatu
#cincinbatupermata 
#cincinberlian
#cincinberlian916
@luxe_goldnh

Bismillah 😇 Berjiwa kental & padu? Amek lah cincin terlebih padu ni. 12g 😵 PRE ORDER JEP! Takde ready stok 🤭 Whatsapp to order now! #luxegoldpreorder MAZE RUNNER RING 916 Approximate weight 12g+- Approximate cost RM2400+- Deposit min 30% BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu) Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap Whatsapp link di @luxe goldnh untuk order & pertanyaan ❤️ . #emas916 #emasmurah #banglepandora #pandoraemas #gdora #barangkemas #rantaitangan #rantaikaki #rantaileher #rantaitanganemas916 #rantaitanganpandora #masdora #cincinpadu #cincinemastebal #cincinemaspadu #cincin916padu #cincintebal #cincinbatu #cincinbatupermata #cincinberlian #cincinberlian916

🌸SUBANG BULAT🌸
Lebar 1.1 &1.2
Berat subang ada pada TAG✔
-------------------------------
Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉
.
Cara ORDER 👇
1) whatsapp no sis : 011-12970065
2) mention details items
.
PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND
❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌
❌NO CALL❌
❌NO COD❌
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
@azwar_jewelry_emas916
Terengganu

🌸SUBANG BULAT🌸 Lebar 1.1 &1.2 Berat subang ada pada TAG✔ ------------------------------- Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉 . Cara ORDER 👇 1) whatsapp no sis : 011-12970065 2) mention details items . PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌ ❌NO CALL❌ ❌NO COD❌ . #azwar JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916

🌺CINCIN BELAH ROTAN🌺
-------------------------------
Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉
.
Cara ORDER 👇
1) whatsapp no sis : 011-12970065
2) mention details items
.
PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND
❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌
❌NO CALL❌
❌NO COD❌
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
@azwar_jewelry_emas916
Terengganu

🌺CINCIN BELAH ROTAN🌺 ------------------------------- Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉 . Cara ORDER 👇 1) whatsapp no sis : 011-12970065 2) mention details items . PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌ ❌NO CALL❌ ❌NO COD❌ . #azwar JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916

🌻RANTAI TANGAN RAMBU🌻
.
Harga emas semakin meroket tau😥
Nak kumpul emas 1g pun dah cecah Rm200 lebih....why not x mula kumpul sekarang ye tak😬
Nak tunggu emas menjunam turun...memang JARANG awak oii😅
.
-------------------------------
Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉
.
Cara ORDER 👇
1) whatsapp no sis : 011-12970065
2) mention details items
.
PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND
❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌
❌NO CALL❌
❌NO COD❌
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
@azwar_jewelry_emas916
Terengganu

🌻RANTAI TANGAN RAMBU🌻 . Harga emas semakin meroket tau😥 Nak kumpul emas 1g pun dah cecah Rm200 lebih....why not x mula kumpul sekarang ye tak😬 Nak tunggu emas menjunam turun...memang JARANG awak oii😅 . ------------------------------- Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉 . Cara ORDER 👇 1) whatsapp no sis : 011-12970065 2) mention details items . PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌ ❌NO CALL❌ ❌NO COD❌ . #azwar JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916

🌺RANTAI LEHER CHOKER🌺
-------------------------------
Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉
.
Cara ORDER 👇
1) whatsapp no sis : 011-12970065
2) mention details items
.
PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND
❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌
❌NO CALL❌
❌NO COD❌
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
@azwar_jewelry_emas916
Terengganu

🌺RANTAI LEHER CHOKER🌺 ------------------------------- Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉 . Cara ORDER 👇 1) whatsapp no sis : 011-12970065 2) mention details items . PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌ ❌NO CALL❌ ❌NO COD❌ . #azwar JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916

Bangle pintal @ ore kelate panggil gele pulah 😆.
.
.
Used like new .
.
Untuk yang pakai rtgn saiz 17.5-18 cm .
.
Bajet rm 2500+ setiap satu .
.
Boleh klik link wasap di bio untuk senang kita berurusan... .
.
#usedgold#emasmurah#emasonline#emas916malaysia#emas#emasonlinemurah#emas916#rantaitangan#rantaileher#emasbajet#emas#hotselling#instadaily#instafashion#ampang#kualalumpur#goldbar#gold#kedaionline#emas916#gorgeous#scarppedgold#emasseconhand#emaspreloved#emasterpakai#rantaikaki916#bawalovers#bajukurungpeplum#anniversarygift#ctdk
@chash_global_jewellery

Bangle pintal @ ore kelate panggil gele pulah 😆. . . Used like new . . Untuk yang pakai rtgn saiz 17.5-18 cm . . Bajet rm 2500+ setiap satu . . Boleh klik link wasap di bio untuk senang kita berurusan... . . #usedgold #emasmurah #emasonline #emas916malaysia #emas #emasonlinemurah #emas916 #rantaitangan #rantaileher #emasbajet #emas #hotselling #instadaily #instafashion #ampang #kualalumpur #goldbar #gold #kedaionline #emas916 #gorgeous #scarppedgold #emasseconhand #emaspreloved #emasterpakai #rantaikaki916 #bawalovers #bajukurungpeplum #anniversarygift #ctdk

🌸Cincin LV🌸
.
Jemput usha2...murah2 aje tau..
Bajet rm300 lebih SIAP POS✔
-------------------------------
Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉
.
Cara ORDER 👇
1) whatsapp no sis : 011-12970065
2) mention details items
.
PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND
❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌
❌NO CALL❌
❌NO COD❌
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
@azwar_jewelry_emas916
Terengganu

🌸Cincin LV🌸 . Jemput usha2...murah2 aje tau.. Bajet rm300 lebih SIAP POS✔ ------------------------------- Berminat boleh WHATSAPP sis terus ye😉 . Cara ORDER 👇 1) whatsapp no sis : 011-12970065 2) mention details items . PLEASE WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❌SIS TAK PM/DM ORG YE❌ ❌NO CALL❌ ❌NO COD❌ . #azwar JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916

🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
.
@ansuranemas_916

🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza) .

Emas 916

loket kepingan huruf terlajaakk baajett
( HARGA BELUM MASUK POS )

Lebar : 1cm
4)K~0.61g/RM144

Lebar:0.9cm
7)C~0.48g/RM123
9)O~0.50g/RM127
11)F~0.55g/RM134 
Berminat boleh wasap no dibawah 👇👇
www.wasap.my/0142997949
www.wasap.my/0142997949

#emas916 #mikajewellery #emastanpaupah #rantaileher #rantaitangan #subang #loket #cincin #preloved #used
@mika_jewellery

Emas 916 loket kepingan huruf terlajaakk baajett ( HARGA BELUM MASUK POS ) Lebar : 1cm 4)K~0.61g/RM144 Lebar:0.9cm 7)C~0.48g/RM123 9)O~0.50g/RM127 11)F~0.55g/RM134 Berminat boleh wasap no dibawah 👇👇 www.wasap.my/0142997949 www.wasap.my/0142997949 #emas916 #mikajewellery #emastanpaupah #rantaileher #rantaitangan #subang #loket #cincin #preloved #used

🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
.
@ansuranemas_916

🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza) .

Next