#syafiqahaina hashtag

Discover instagram "Syafiqahaina" tag

.
Nampak mudah tapi tak selalu kita amalkan betul tak ?
.
.
Untuk jadi positif kita kena bermula dengan diri kita dengaan ubah pemikiran kita. Selalu & WAJIB kita fikir sambil doa yang bebaik dalam apa jua kita nak lakukan.
.
.
Jomm kita amalkan sesama sambil apply Ainaa Serum sebelum tidur πŸ˜‰πŸ˜‰
@nsabeauty.lika
Alor Setar

. Nampak mudah tapi tak selalu kita amalkan betul tak ? . . Untuk jadi positif kita kena bermula dengan diri kita dengaan ubah pemikiran kita. Selalu & WAJIB kita fikir sambil doa yang bebaik dalam apa jua kita nak lakukan. . . Jomm kita amalkan sesama sambil apply Ainaa Serum sebelum tidur πŸ˜‰πŸ˜‰

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ
.

Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ . Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘 . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

AINAA LIPMATTE SMOKED HONEY & AINAA LIPMATTE SPICED CRANBERRY are highly pigmented and are meant to last all day long. But did it pass the ice cream test? Nah try it out now🍦🍦 kalau berminat boleh dm saya. sekarang ada promo 😘
#ainalipmatte 
#bauwangi
#syafiqahaina
#hafizahmad
#nsabeautyjb
@nsabeautyfit

AINAA LIPMATTE SMOKED HONEY & AINAA LIPMATTE SPICED CRANBERRY are highly pigmented and are meant to last all day long. But did it pass the ice cream test? Nah try it out now🍦🍦 kalau berminat boleh dm saya. sekarang ada promo 😘 #ainalipmatte #bauwangi #syafiqahaina #hafizahmad #nsabeautyjb

Hi guyz .. feedback customer yg pernah pkai aina serum .. syukur alhamdulillah kulit dorg smua da cntikk .. so siapa kulit brmasalah boleh beli aina serum dngn sye .. insya allah. . 
#nsakelanajaya #nsateameyka #ainacosmectic #ainacleanser #ainaserum #siscntikawkbilalagi #syafiqahaina
@nsabeauty_kelanajaya

Hi guyz .. feedback customer yg pernah pkai aina serum .. syukur alhamdulillah kulit dorg smua da cntikk .. so siapa kulit brmasalah boleh beli aina serum dngn sye .. insya allah. . #nsakelanajaya #nsateameyka #ainacosmectic #ainacleanser #ainaserum #siscntikawkbilalagi #syafiqahaina

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ
.

Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ . Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

.
β€’ DROPSHIP AMAT DIALU-ALUKAN 😊 β€’

Berminat utk cuba produk AINAA? Boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty πŸ’•
.

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

. β€’ DROPSHIP AMAT DIALU-ALUKAN 😊 β€’ Berminat utk cuba produk AINAA? Boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty πŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘 . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Haa mesti ramai yang tertanya kenapa AINAA CLEANSER yang new look ni harga lebih murah berbanding sebelum ni
.
Fyi, harga diturunkan sebab kita pun turunkan kuantiti ml dari 100ml ke 50ml tapi jangan risau sebab hanya kuantiti ml sahaja yang berubah, bahan serta formula masih lagi sama seperti yang sebelum ni
.
So siapa yang belum dapatkan NEW LOOK OF AINAA CLEANSER, Jangan lupa dapatkan sebab permintaan sangat laju 😎 .
Click link in my bio to order or directly ws me at 0182254296 ☺️ Grab yours now guysss! πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨
.
.
 #codsemenyih .
#iDahCantikYouBilaLagi #letscantik #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaaserummelaka #ainaacleansersemenyih
#ainaaserumsemenyih
#ainaacleanserkajang
#nsabeauty #nsabeautyagent #nsabeautyserum #nsabeautysemenyih
#nsabeautyofficial #nsabeautykajang
#nsabeautycleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserumcodsemenyih
#ainaaserumcodkajang
#ainacleansercodsemenyih
#ainacleansercodbangi
#nsabeautycod
@nanabeauty_empire

Haa mesti ramai yang tertanya kenapa AINAA CLEANSER yang new look ni harga lebih murah berbanding sebelum ni . Fyi, harga diturunkan sebab kita pun turunkan kuantiti ml dari 100ml ke 50ml tapi jangan risau sebab hanya kuantiti ml sahaja yang berubah, bahan serta formula masih lagi sama seperti yang sebelum ni . So siapa yang belum dapatkan NEW LOOK OF AINAA CLEANSER, Jangan lupa dapatkan sebab permintaan sangat laju 😎 . Click link in my bio to order or directly ws me at 0182254296 ☺️ Grab yours now guysss! πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨ . . #codsemenyih . #idahcantikyoubilalagi #letscantik #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaaserummelaka #ainaacleansersemenyih #ainaaserumsemenyih #ainaacleanserkajang #nsabeauty #nsabeautyagent #nsabeautyserum #nsabeautysemenyih #nsabeautyofficial #nsabeautykajang #nsabeautycleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserumcodsemenyih #ainaaserumcodkajang #ainacleansercodsemenyih #ainacleansercodbangi

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ
.

Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ . Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

SALE !! SALE !! SALE !! siapa je kan yang tak suka dengan sale😚Haa apa tunggu lagi jom dapatkan sekarangπŸ”₯πŸ”₯.
.
sekarang ada promo akhir tahun tau my followers kesayanganku. Jadi korang boleh dapatkan harga yang murah berbanding yang biasa. SANGAT JIMAT TAU! CEPAT CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA LAGI NII 😱😱😱
.
🌻AINAA SERUM = RM60
🌻AINAA CLEANSER = RM75 / 100ml
πŸ’ŽAINAA SERUM + AINAA SERUM = RM115
πŸ’ŽAINAA SERUM + AINAA CLEANSER = RM140
.
TO ORDER WHATSAPP - 0132457852
NAK CEPAT TEKAN JE LINK DI PROFILE SAYA..
@ohlalaa_cookies

SALE !! SALE !! SALE !! siapa je kan yang tak suka dengan sale😚Haa apa tunggu lagi jom dapatkan sekarangπŸ”₯πŸ”₯. . sekarang ada promo akhir tahun tau my followers kesayanganku. Jadi korang boleh dapatkan harga yang murah berbanding yang biasa. SANGAT JIMAT TAU! CEPAT CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA LAGI NII 😱😱😱 . 🌻AINAA SERUM = RM60 🌻AINAA CLEANSER = RM75 / 100ml πŸ’ŽAINAA SERUM + AINAA SERUM = RM115 πŸ’ŽAINAA SERUM + AINAA CLEANSER = RM140 . TO ORDER WHATSAPP - 0132457852 NAK CEPAT TEKAN JE LINK DI PROFILE SAYA..

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

Customer Fara ramai yg dah cuba & mostly REPEAT sebab sesuai dengan kulit diorang tau 😍 Mana yg first time nak cuba tu, contact Fara k 😘 . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Bagi siapa yang belum pernah cuba Aina foundation wajib dengar nie.
@nsabeauty.thia
Kota Kinabalu

Bagi siapa yang belum pernah cuba Aina foundation wajib dengar nie.

[BOLEH DAPATKAN DENGAN TEAM #nsarangersteam JUGA]
.
.
DEALCEMBER
β€œAINAA MAKE UP BAG FOR FREE” -LIMITED EDITION-

NEW PACKAGING ONLY .
πŸ’žAinaa Serum 15ml
πŸ’žAinaa Cleanser 50ml
πŸ’žAinaa Foundation 15ml
πŸ’žAinaa Lipmatte (Smoke Honey) .
πŸ’žAinaa Lipmatte (Spiced Cranberry)

Hye guys, setiap pembelian bagi mana-mana produk Ainaa dan PEMBELIAN MELEBIHI RM100, korang boleh dapat Bag Make Up Ainaa secara PERCUMA. 
Stock sangat limited taw. Sape cepat dia dapat. πŸ˜‰

Ainaa Serum 15ml
- membantu mengurangkan jerawat
- Membantu melembabkan kulit
- Memudarkan parut - Mengecilkan liang pori-pori
- Mencerahkan kulit 
Ainaa Cleanser 50ml
- Menanggalkan make up
- Membersihkan liang roma - Menyegarkan kulit
- Membersihkan lebihan minyak dan kotoran .
.
FREE GIFT BAG MAKE UP AINAAA .
Whatsapp 019-4528240/ 018-3111240 #nsarangersteam .
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #iphone #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #AINAASERUM #tamanmedan @hafizmahamad @syafiqahaina
@nsabeauty.malaysia

[BOLEH DAPATKAN DENGAN TEAM #nsarangersteam JUGA] . . DEALCEMBER β€œAINAA MAKE UP BAG FOR FREE” -LIMITED EDITION- NEW PACKAGING ONLY . πŸ’žAinaa Serum 15ml πŸ’žAinaa Cleanser 50ml πŸ’žAinaa Foundation 15ml πŸ’žAinaa Lipmatte (Smoke Honey) . πŸ’žAinaa Lipmatte (Spiced Cranberry) Hye guys, setiap pembelian bagi mana-mana produk Ainaa dan PEMBELIAN MELEBIHI RM100, korang boleh dapat Bag Make Up Ainaa secara PERCUMA. Stock sangat limited taw. Sape cepat dia dapat. πŸ˜‰ Ainaa Serum 15ml - membantu mengurangkan jerawat - Membantu melembabkan kulit - Memudarkan parut - Mengecilkan liang pori-pori - Mencerahkan kulit Ainaa Cleanser 50ml - Menanggalkan make up - Membersihkan liang roma - Menyegarkan kulit - Membersihkan lebihan minyak dan kotoran . . FREE GIFT BAG MAKE UP AINAAA . Whatsapp 019-4528240/ 018-3111240 #nsarangersteam . . #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #iphone #serum #assalamualaikum #naturalproduct

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ
.

Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• .

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ . Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

.
β€’ DROPSHIP AMAT DIALU-ALUKAN 😊 β€’

Berminat utk cuba produk AINAA? Boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty πŸ’•
.

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

. β€’ DROPSHIP AMAT DIALU-ALUKAN 😊 β€’ Berminat utk cuba produk AINAA? Boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty πŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Done cash on delivery πŸš—
Sis ni grab 1 Botol AINAA SERUM πŸ’•
Terima kasih membeli dgn @ainaaserum_liya ❀️yang lain jum dapat kan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER untuk dapatkan kulit muka yang sehat dan flawless πŸ’•
.
.
.
Cpt2 DM atau ws liya 01126570358 πŸ€—jgn sgn2 untuk bertanya 😍
COD sekitar IPOH πŸš— yang jauh kita pos ye πŸ€—
.
.
#ainaacleanser 
#ainaaserum
#ainaaserumcod
#ainaaserumcodipoh
#ainaaserumperak
#ainaacosmetics
#idahcantikyoubilalagi 
#teamnsanis
#hafizmahamad
#syafiqahaina
@ainaaserum_liya
Sunway City, Tambun, Ipoh

Done cash on delivery πŸš— Sis ni grab 1 Botol AINAA SERUM πŸ’• Terima kasih membeli dgn @ainaaserum liya ❀️yang lain jum dapat kan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER untuk dapatkan kulit muka yang sehat dan flawless πŸ’• . . . Cpt2 DM atau ws liya 01126570358 πŸ€—jgn sgn2 untuk bertanya 😍 COD sekitar IPOH πŸš— yang jauh kita pos ye πŸ€— . . #ainaacleanser #ainaaserum #ainaaserumcod #ainaaserumcodipoh #ainaaserumperak #ainaacosmetics #idahcantikyoubilalagi #teamnsanis #hafizmahamad #syafiqahaina

Cara effective menggunakan serum. Haa meh sini Fara share dengan korang ok .
.
β–ͺ️ Serum digunakan sebanyak dua kali sehari. Waktu pagi dan sebelum tidur selepas mencuci muka .
.
β–ͺ️ Gunakan serum dengan menggunakan satu atau dua jari sahaja. Kawasan seperti bawah mata sangat penting untuk menghilangkan kesan lebam bawah mata.
.
β–ͺ️ Pastikan serum digunakan ke seluruh bahagian muka. Selain itu, jgn lupa untuk memakai serum sehingga ke bahagian leher.
.
β–ͺ️ Cara pemakaian serum yang betul, 30 minit sebelum tidur supaya ia meresap ke dalam kulit dan tidak melekat pada bantal ketika tidur
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’•
.

#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

Cara effective menggunakan serum. Haa meh sini Fara share dengan korang ok . . β–ͺ️ Serum digunakan sebanyak dua kali sehari. Waktu pagi dan sebelum tidur selepas mencuci muka . . β–ͺ️ Gunakan serum dengan menggunakan satu atau dua jari sahaja. Kawasan seperti bawah mata sangat penting untuk menghilangkan kesan lebam bawah mata. . β–ͺ️ Pastikan serum digunakan ke seluruh bahagian muka. Selain itu, jgn lupa untuk memakai serum sehingga ke bahagian leher. . β–ͺ️ Cara pemakaian serum yang betul, 30 minit sebelum tidur supaya ia meresap ke dalam kulit dan tidak melekat pada bantal ketika tidur . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

COD AINAA SERUM COMBO DAN AINAA COSMETIC 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• .

READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍
.
#nsateamecah#nsabeauecah #ainaserumkelantan#nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic
@nsabeau.ecah

COD AINAA SERUM COMBO DAN AINAA COSMETIC 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• . READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍 . #nsateamecah #nsabeauecah #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual #ainaserumpromo #ainacosmetic

COD AINAA SERUM COMBO DAN AINAA COSMETIC 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• .

READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍
.
#nsateamecah#nsabeauecah #ainaserumkelantan#nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic
@nsabeau.ecah

COD AINAA SERUM COMBO DAN AINAA COSMETIC 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• . READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍 . #nsateamecah #nsabeauecah #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual #ainaserumpromo #ainacosmetic

COD AINAA SERUM 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• .

READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍
.
#nsateamecah#nsabeauecah #ainaserumkelantan#nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic
@nsabeau.ecah

COD AINAA SERUM 😍 TQ beli ng ecah. Sape2 yg dok area kota bharu, pasir mas, mulong, kok lanas, ketereh dan area berdekatan boleh dm @ wasap Ecah πŸ’• . READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍 . #nsateamecah #nsabeauecah #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautykelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual #ainaserumpromo #ainacosmetic

TENGOK TU PARUT DIA !!!! TEROK NYAA😲😲😲 Sekali dgn jerawat lg haaa. Tpi tu dulu ye sekarang tak lagi. kulit dia dah cantik tau😍 Hanya menggunakan Ainaa serum & Ainaa cleanser jeeπŸ’‹πŸ’•
.
Sape lg yang nak order bleh wasap Ecah ! Ecah akan guide korang utk dapat kulit yg bersih dan cantik ! 😘
.
READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍 .
.
0189131604
0189131604
0189131604
0189131604 .
.

#nsabeauecah#nsateamecah#IDahCantikYouBilaLagi#nsabeauecah#ainaserumkelantan#nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeaukelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual#ainaserumpromo #ainacosmetic#ainaalipmatte#smokedhoney#spicycranberry#ainaaserum#ainaacleanser
@nsabeau.ecah

TENGOK TU PARUT DIA !!!! TEROK NYAA😲😲😲 Sekali dgn jerawat lg haaa. Tpi tu dulu ye sekarang tak lagi. kulit dia dah cantik tau😍 Hanya menggunakan Ainaa serum & Ainaa cleanser jeeπŸ’‹πŸ’• . Sape lg yang nak order bleh wasap Ecah ! Ecah akan guide korang utk dapat kulit yg bersih dan cantik ! 😘 . READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng ecah 😍 . . 0189131604 0189131604 0189131604 0189131604 . . #nsabeauecah #nsateamecah #idahcantikyoubilalagi #nsabeauecah #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeaukelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual #ainaserumpromo #ainacosmetic #ainaalipmatte #smokedhoney #spicycranberry #ainaaserum #ainaacleanser

SATU SATUNYA LOCAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN MERAWAT MASALAH KULIT
.
.
TERBUKTI dengan hanya 2 produk sahaja mampu MENINGKATKAN keyakinan korang untuk berdepan dengan orang ramai.
.
.
SANGAT sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan mampu untuk menyelesaikan semua jenis masalah kulit
.
.
Tidak menjanjikan kesan yang CEPAT, tapi SLOWLY die akan repair kulit korang menjadi sihat dan bersih.
.
.
100% anis GERENTI korang akan puas hati dengan serum yang PALING terbaik YANG PERNAH KORANG JUMPA.
.
.
Nak cuba, tekan link pada bio mira sekarang.
.
.
#selamatpagi #selamatpagimalaysia #nsabeauty #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautyserum #ainaaserum #ainaacleanser #serumviralmalaysia #bysyafiqahaina #kkmapproved #makeupmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #muamalaysia #foundationmalaysia #serum #beauty #kulitsihat #kulitcerah #jerawat #codjohorbahru #codtebrau #codaustin #codkempas #codtampoi #codgelangpatah
@nsabeauty.atikah__

SATU SATUNYA LOCAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN MERAWAT MASALAH KULIT . . TERBUKTI dengan hanya 2 produk sahaja mampu MENINGKATKAN keyakinan korang untuk berdepan dengan orang ramai. . . SANGAT sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan mampu untuk menyelesaikan semua jenis masalah kulit . . Tidak menjanjikan kesan yang CEPAT, tapi SLOWLY die akan repair kulit korang menjadi sihat dan bersih. . . 100% anis GERENTI korang akan puas hati dengan serum yang PALING terbaik YANG PERNAH KORANG JUMPA. . . Nak cuba, tekan link pada bio mira sekarang. . . #selamatpagi #selamatpagimalaysia #nsabeauty #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautyserum #ainaaserum #ainaacleanser #serumviralmalaysia #bysyafiqahaina #kkmapproved #makeupmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #muamalaysia #foundationmalaysia #serum #beauty #kulitsihat #kulitcerah #jerawat #codjohorbahru #codtebrau #codaustin #codkempas #codtampoi #codgelangpatah

Malam ni kita nak share tentang kebaikan dan cara penggunaan AINAA CUSHION STICK FOUNDATION yang betul memandangkan ramai yang tanya macam nak guna kan?πŸ€”
.
So step dia mudah je and don't forget to check it out our Instagram at @ainaacosmetics πŸ˜‹
@nsabeauty_ainahmad
Kuantan

Malam ni kita nak share tentang kebaikan dan cara penggunaan AINAA CUSHION STICK FOUNDATION yang betul memandangkan ramai yang tanya macam nak guna kan?πŸ€” . So step dia mudah je and don't forget to check it out our Instagram at @ainaacosmetics πŸ˜‹

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ
.

Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜
.

Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’•
.
#nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser
@nsabeauty.farabeauty
Shah Alam, Malaysia

β€œSis, kulit muka saya berjerawat teruk! Besar, merah n pedih! Takut nak pakai apa2 produk. Boleh ke sy pakai produk AINAA ni? πŸ˜– β€œ . Tengok gambar testimoni atas ni je and korang nilai sendiri πŸ€— Selagi tak cuba, kita tak tahu samaada sesuai dgn kulit kita atau tak kan? So u guys kena give it a try first. Mana tahu dgn konsistensi penggunaan korang boleh dpt hasil macam sis dlm gamba ni πŸ‘†πŸ»πŸ˜ . Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan je link di Bio @nsabeauty.farabeauty β˜ΊοΈπŸ’• . #nsabeau #nsabeautyagent #nsabeautyputraheights #nsabeautypuchong #nsabeautyserum #nsabeautycleanser

Khas untuk top agent and top dropship πŸ™ˆ every month farah memang akan bagi reward untuk team farah yang dapat top sale bulan bulan tau! Tak rugi kalau join team farah πŸ˜‹ dapat untung lagi dapat rewards lagi haa korang taknak ke? 😌😌😌
@ainaserumkelantan
KPTM Bangi

Khas untuk top agent and top dropship πŸ™ˆ every month farah memang akan bagi reward untuk team farah yang dapat top sale bulan bulan tau! Tak rugi kalau join team farah πŸ˜‹ dapat untung lagi dapat rewards lagi haa korang taknak ke? 😌😌😌

AINAA SERUM & AINAA CLEANSER NEW PACKAGING 😍
.
SIAPA NAK BOLEH ROGER SYU CEPAT 😊 COD SG PETANI πŸš˜πŸ”°
.
#nsabeautyofficial #ninavengers #ainaaserum #ainaacleanser #codkedah #codsungaipetani #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #syafiqahaina #hafizmahamad #IDahCantikYouBilaLagi
@nsabeauty_syue
Sungai Petani

AINAA SERUM & AINAA CLEANSER NEW PACKAGING 😍 . SIAPA NAK BOLEH ROGER SYU CEPAT 😊 COD SG PETANI πŸš˜πŸ”° . #nsabeautyofficial #ninavengers #ainaaserum #ainaacleanser #codkedah #codsungaipetani #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #syafiqahaina #hafizmahamad #idahcantikyoubilalagi

Next