#syafiqahaina hashtag

Discover instagram "Syafiqahaina" tag

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++
.

1. Tekstur lebih ringan 
2. Tiada whitecast 
3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 
4. Wudhuk friendly 
5. Melembapkan skin 
6. Mengurangkan iritasi
.
Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰
DM / Whatsapp to purchase. Click link on bio πŸ“²πŸ˜˜
.
#bungasquad #IDahCantikYouBilaLagi #tipscantik #nsabeautyofficialΒ  #ainaaserum #ainaacleanserΒ  #ainaaserumkl #taiping #ainaaserumselangor #sunscreen #syafiqahaina #ainaasunscreen #puchong #ainaaserumpuchong #johorbahru #ainaaserumjohor
@nsabeauty_fain

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++ . 1. Tekstur lebih ringan 2. Tiada whitecast 3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 4. Wudhuk friendly 5. Melembapkan skin 6. Mengurangkan iritasi . Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰ DM / Whatsapp to purchase. Click link on bio πŸ“²πŸ˜˜ . #bungasquad #idahcantikyoubilalagi #tipscantik #nsabeautyofficialΒ  #ainaaserum #ainaacleanserΒ  #ainaaserumkl #taiping #ainaaserumselangor #sunscreen #syafiqahaina #ainaasunscreen #puchong #ainaaserumpuchong #johorbahru #ainaaserumjohor

~ SKIN DAH BETTER SEBAB TU NAK REPEAT ODER ~

Happy bila dengar ayat ni dari repeat customer sis.. Daripada muka dulu break out teruk.. Hanya dengan 2botol Ainaa Serum je skin makin hari makin pulih.. πŸ€—

Korang taknak ke skin cantik macam ni? πŸ€—

#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaafoundation #skincareroutine #ainaaserumkl #ainaacleanserkl #ainaacosmetickl #syafiqahaina #hafizmahamad #petuacantik #nakcantik #bandarbarubangi #ioicitymallputrajaya #kualalumpur
@sisyana.ainaa

~ SKIN DAH BETTER SEBAB TU NAK REPEAT ODER ~ Happy bila dengar ayat ni dari repeat customer sis.. Daripada muka dulu break out teruk.. Hanya dengan 2botol Ainaa Serum je skin makin hari makin pulih.. πŸ€— Korang taknak ke skin cantik macam ni? πŸ€— #idahcantikyoubilalagi #ainaafoundation #skincareroutine #ainaaserumkl #ainaacleanserkl #ainaacosmetickl #syafiqahaina #hafizmahamad #petuacantik #nakcantik #bandarbarubangi #ioicitymallputrajaya #kualalumpur

πŸ“ŒKELEBIHAN AINAA SUNSCREENπŸ“Œ
.
Assalammualaikum πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
AINAA SUNSCREEN SPF50+

Kelebihan :
β€’ Memberi perlindungan matahari tahap tinggi untuk pendedahan di luar seperti aktiviti rekreasi luar, pergi ke pantai dan sebagainya
.
β€’Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan, dan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain
.
β€’ Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan
.
β€’ Kalis air dan peluh sehingga 240 minit (Waterproof)
. β€’ Menyerap cepat, meninggalkan kulit berasa lembut dan dilembapkan.

AINAA Sunscreen SPF50+ melembapkan kulit anda sementara memberi perlindungan tinggi terhadap selaran matahari dan tanda-tanda penuaan pramatang .

Let's protect your skin with Ainaa Sunscreen ❀️😊
.
Contact Shira sekarang & dapatkan set NSA produk ready stock πŸ“²0104610453. Available all #nsabeauty items 😍
Direct Whatsapp saya :  0104610453
www.wasap.my/60104610453

COD BANDAR KLANG, SHAH ALAM, BUKIT TINGGI, KG JAWA, BUKIT KUDA, KG KUANTAN, PADANG JAWA, BANDAR PUTERI, JALAN KEBUN, TAMAN SRI ANDALAS, PANDAMARAN, JOHAN SETIA, KOTA KEMUNING, BERJAYA PARK, PETALING JAYA, UM, KL, KUCHAI LAMA, MID VALLEY, BATU PAHAT, KOTA BHARU, TUMPAT, KUBANG KERIAN.
*
*
COD sampai depan rumah & Postage everywhere tauuu. 
#ainaacosmetics #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaaserum #ainaakosmetik #batupahat #muar #paritsulong #ainaaserumjohor #ainaaserumbatupahat #ainacleanser #ainaacosmetics #nsabeauty #nsabatupahat #nsabeautybatupahat #nsabeautyjohor #serum #produkkecantikan #foundation #lipmatte #nsabeautyofficial #skincare #ainaafoundation #serumviral #ainaalipmatte #cleanser #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaacleanserfeedback #nsateamMila #zrachievers
@nsabeauty.shira93

πŸ“ŒKELEBIHAN AINAA SUNSCREENπŸ“Œ . Assalammualaikum πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . AINAA SUNSCREEN SPF50+ Kelebihan : β€’ Memberi perlindungan matahari tahap tinggi untuk pendedahan di luar seperti aktiviti rekreasi luar, pergi ke pantai dan sebagainya . β€’Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan, dan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain . β€’ Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan . β€’ Kalis air dan peluh sehingga 240 minit (Waterproof) . β€’ Menyerap cepat, meninggalkan kulit berasa lembut dan dilembapkan. AINAA Sunscreen SPF50+ melembapkan kulit anda sementara memberi perlindungan tinggi terhadap selaran matahari dan tanda-tanda penuaan pramatang . Let's protect your skin with Ainaa Sunscreen ❀️😊 . Contact Shira sekarang & dapatkan set NSA produk ready stock πŸ“²0104610453. Available all #nsabeauty

Be gorgeous with Aina cosmetic!!
.
Grab your now!πŸ˜‰
.
#nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #kosmetikmurah #kosmetikberkesan
@nsabeautynanaa

Be gorgeous with Aina cosmetic!! . Grab your now!πŸ˜‰ . #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #kosmetikmurah #kosmetikberkesan

β€œAGAK-AGAK APA BEZA CHIFFON VOILE & CHIFFON DOUBLE HIKKON NI EA?πŸ€¨β€
.
Nak tahu?
.
Stay Tuned!!πŸ’™
.
#tudungstudent
#tudungkerjaya
#polycotton 
#tudungbawal 
#tudungbawalmurah
#natscarves 
#natscarveslovers 
#neelofa
#ctdk
#fattzura
#syafiqahaina
@natscarves

β€œAGAK-AGAK APA BEZA CHIFFON VOILE & CHIFFON DOUBLE HIKKON NI EA?πŸ€¨β€ . Nak tahu? . Stay Tuned!!πŸ’™ . #tudungstudent #tudungkerjaya #polycotton #tudungbawal #tudungbawalmurah #natscarves #natscarveslovers #neelofa #ctdk #fattzura #syafiqahaina

Hye?? Nk cantik?? Nk confidence?? Nk elegant?? .
Dapatkn Aina cosmetic skrg!πŸ˜‰
.
#nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #kosmetikmurah #kosmetikberkesan
@nsabeautynanaa

Hye?? Nk cantik?? Nk confidence?? Nk elegant?? . Dapatkn Aina cosmetic skrg!πŸ˜‰ . #nsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #kosmetikmurah #kosmetikberkesan

Syafiqah Aina viral lagi disebabkan kononnya dia β€˜menghina’ makanan tradisi Brunei. Tapi masalahnya, betul ke dia menghina? Baca di dhia.com.my. Link di bio!
.
.
.

#Dhiamy #Malaysia #Hafizmahamad #Syafiqahaina #Ainaaserum #Trending #Viral #Ambuyat
Photo source : Hafizmahamad
@thedhiamy

Syafiqah Aina viral lagi disebabkan kononnya dia β€˜menghina’ makanan tradisi Brunei. Tapi masalahnya, betul ke dia menghina? Baca di dhia.com.my. Link di bio! . . . #dhiamy #malaysia #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaaserum #trending #viral #ambuyat Photo source : Hafizmahamad

Bila dapat kulit wajah yang sihat, flawless, makin cantik dan bersih confirm wajah kita pun bertambah seri 😍 dan hari kita pun makin ceria!
.
Nak keluar dengan kawan kawan / bf / tunang / suami , pun ada keyakinan dengan diri sendiri sebab? maklum lah kulit wajah makin cantik gituww bila guna AINAA SERUM & AINAA CLEANSER yang superrrr duperrrrr 😚
.
πŸ“₯Jom DM noww
.
.
#ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaacleanser #ainaasunscreen #skincaremalaysia #shawlpublika #spekmatamalaysia #jamtanganmalaysia #skirtmurahmalaysia #tutorialbawal #tutorialshawl #ainaacosmetics #syafiqahaina #dressmurahmalaysia #eyeshadowmurahmalaysia #thejunniputihkorea #neelofahijab #nsabeautyofficial
@nsabeauty_fts

Bila dapat kulit wajah yang sihat, flawless, makin cantik dan bersih confirm wajah kita pun bertambah seri 😍 dan hari kita pun makin ceria! . Nak keluar dengan kawan kawan / bf / tunang / suami , pun ada keyakinan dengan diri sendiri sebab? maklum lah kulit wajah makin cantik gituww bila guna AINAA SERUM & AINAA CLEANSER yang superrrr duperrrrr 😚 . πŸ“₯Jom DM noww . . #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaacleanser #ainaasunscreen #skincaremalaysia #shawlpublika #spekmatamalaysia #jamtanganmalaysia #skirtmurahmalaysia #tutorialbawal #tutorialshawl #ainaacosmetics #syafiqahaina #dressmurahmalaysia #eyeshadowmurahmalaysia #thejunniputihkorea #neelofahijab #nsabeautyofficial

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++
.

1. Tekstur lebih ringan 
2. Tiada whitecast 
3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 
4. Wudhuk friendly 
5. Melembapkan skin 
6. Mengurangkan iritasi
-
Start here to take care of your skin with NSABEAUTY and say goodbye to dull-looking and problem skinπŸ’‹
.
Berminat?
GET IT, girl by...
πŸ’‹ @nsabeauty.byhikmah
πŸ’„TRUSTED SELLER NSAbeauty
❀️011 36186202
.
#NSAsuperstar #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaacosmetics #nsabeautyagent #nsabeautyseller #nsabeautyupm #nsabeautyselangor #nsabeautyserikembangan #nsabeautyserdang #nsabeautybukitjalil #nsabeautycheras #syafiqahaina #hafizmahamad
@nsabeauty.byhikmah

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++ . 1. Tekstur lebih ringan 2. Tiada whitecast 3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 4. Wudhuk friendly 5. Melembapkan skin 6. Mengurangkan iritasi - Start here to take care of your skin with NSABEAUTY and say goodbye to dull-looking and problem skinπŸ’‹ . Berminat? GET IT, girl by... πŸ’‹ @nsabeauty.byhikmah πŸ’„TRUSTED SELLER NSAbeauty ❀️011 36186202 . #nsasuperstar #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaacosmetics #nsabeautyagent #nsabeautyseller #nsabeautyupm #nsabeautyselangor #nsabeautyserikembangan #nsabeautyserdang #nsabeautybukitjalil #nsabeautycheras #syafiqahaina #hafizmahamad

KULIT BERJERAWAT?? 😭TAKOT PAKAI PRODUK ZAMAN SKRG BANYAK MERKURI?? UALS KENA CUBA SERUM ALOEVERAπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .
.
FollowπŸ‘‡πŸ»
@ainaserumofficial
@ainaserumofficial
@ainaserumofficial
.
.
Untuk lebih lanjut & harga PROMO whatsApp terus :
πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 .
.
#ainaacleanser #serumviral #ainaaserum
#serummurah #serumaloevera
#serumaina #syafiqahaina #ainaaserumterengganu 
#ainaserumterengganu #nsabeautyterengganu
#serumainaterengganu#boosterwhitening #ainaserum #fattzura #ramenchallenge 
#dianzvitamin#serummurah #kekechallenge
#kikichallenge #boosterwhiteningpremium
#panamachallenge #neelofa
#amyramar #kurungmodenmurah #kebayamurah #bajuraya #blousemurah #handbagmurah #bridemaids
@himpunanbahanlawak

KULIT BERJERAWAT?? 😭TAKOT PAKAI PRODUK ZAMAN SKRG BANYAK MERKURI?? UALS KENA CUBA SERUM ALOEVERAπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . FollowπŸ‘‡πŸ» @ainaserumofficial @ainaserumofficial @ainaserumofficial . . Untuk lebih lanjut & harga PROMO whatsApp terus : πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 . . #ainaacleanser #serumviral #ainaaserum #serummurah #serumaloevera #serumaina #syafiqahaina #ainaaserumterengganu #ainaserumterengganu #nsabeautyterengganu #serumainaterengganu #boosterwhitening #ainaserum #fattzura #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #kekechallenge #kikichallenge #boosterwhiteningpremium #panamachallenge #neelofa #amyramar #kurungmodenmurah #kebayamurah #bajuraya #blousemurah #handbagmurah #bridemaids

[NAK CANTIK KENA LA START DGN SKINCARE]
.
ramai yg dm tanya psl makeup tu ni boleh ttp jerawat and jeragat ke??boleh cover eyebag i ke??
.
I selalunya akan advise cust i untk stop fikir pasal makeup dlu and jage skin! nak ke biar muka sampai tua terok mcm tu!! Nak ke forever makeup je!! Tak nak kulit muka sihat!!
.
Sebab tu i pesan jgn pakai celok je product tah mane2..kaji dlu product yg u amek tu before u beli make sure ingridient elok and ade kelulusan kkm bru la kulit muka selamat!!
.
Nak tips lagi..dm i nnti i share lg okay..! .  #skincaretips#skincaremalaysia#productlocal#productmalaysia#skincaremalaysia#jamu#jamumalaysia#jamuterbaik#product#bazarpaknil#jamuterlajaklaris#skincareroutine#skincareshop#skincarenatural#kulitcantik#jerawat#parut#caramengatasiajerawat#masalahkulit#klinikkesihatan#beautyproduct#beautybloggers#nsateamnellysa#ainaserum#syafiqahaina#hafizahmad#ainnacosmetic#nsabeautyofficial
@shantekshantekcosmetic

[NAK CANTIK KENA LA START DGN SKINCARE] . ramai yg dm tanya psl makeup tu ni boleh ttp jerawat and jeragat ke??boleh cover eyebag i ke?? . I selalunya akan advise cust i untk stop fikir pasal makeup dlu and jage skin! nak ke biar muka sampai tua terok mcm tu!! Nak ke forever makeup je!! Tak nak kulit muka sihat!! . Sebab tu i pesan jgn pakai celok je product tah mane2..kaji dlu product yg u amek tu before u beli make sure ingridient elok and ade kelulusan kkm bru la kulit muka selamat!! . Nak tips lagi..dm i nnti i share lg okay..! . #skincaretips #skincaremalaysia #productlocal #productmalaysia #skincaremalaysia #jamu #jamumalaysia #jamuterbaik #product #bazarpaknil #jamuterlajaklaris #skincareroutine #skincareshop #skincarenatural #kulitcantik #jerawat #parut #caramengatasiajerawat #masalahkulit #klinikkesihatan #beautyproduct #beautybloggers #nsateamnellysa #ainaserum #syafiqahaina #hafizahmad #ainnacosmetic #nsabeautyofficial

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++
.

1. Tekstur lebih ringan 
2. Tiada whitecast 
3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 
4. Wudhuk friendly 
5. Melembapkan skin 
6. Mengurangkan iritasi
.
Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰

Contact Shira sekarang & dapatkan set NSA produk ready stock πŸ“²0104610453. Available all #nsabeauty items 😍
Direct Whatsapp saya :  0104610453
www.wasap.my/60104610453
*
COD BANDAR KLANG, SHAH ALAM, BUKIT TINGGI, KG JAWA, BUKIT KUDA, KG KUANTAN, PADANG JAWA, BANDAR PUTERI, JALAN KEBUN, TAMAN SRI ANDALAS, PANDAMARAN, JOHAN SETIA, KOTA KEMUNING, BERJAYA PARK, PETALING JAYA, UM, KL, KUCHAI LAMA, MID VALLEY, BATU PAHAT, KOTA BHARU, TUMPAT, KUBANG KERIAN.
*
*
COD sampai depan rumah & Postage everywhere tauuu. 
#ainaacosmetics #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaaserum #ainaakosmetik #batupahat #muar #paritsulong #ainaaserumjohor #ainaaserumbatupahat #ainacleanser #ainaacosmetics #nsabeauty #nsabatupahat #nsabeautybatupahat #nsabeautyjohor #serum #produkkecantikan #foundation #lipmatte #nsabeautyofficial #skincare #ainaafoundation #serumviral #ainaalipmatte #cleanser  #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaacleanserfeedback #nsateamMila #zrachievers
@nsabeauty.shira93

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++ . 1. Tekstur lebih ringan 2. Tiada whitecast 3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 4. Wudhuk friendly 5. Melembapkan skin 6. Mengurangkan iritasi . Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰ Contact Shira sekarang & dapatkan set NSA produk ready stock πŸ“²0104610453. Available all #nsabeauty items 😍 Direct Whatsapp saya : 0104610453 www.wasap.my/60104610453 * COD BANDAR KLANG, SHAH ALAM, BUKIT TINGGI, KG JAWA, BUKIT KUDA, KG KUANTAN, PADANG JAWA, BANDAR PUTERI, JALAN KEBUN, TAMAN SRI ANDALAS, PANDAMARAN, JOHAN SETIA, KOTA KEMUNING, BERJAYA PARK, PETALING JAYA, UM, KL, KUCHAI LAMA, MID VALLEY, BATU PAHAT, KOTA BHARU, TUMPAT, KUBANG KERIAN. * * COD sampai depan rumah & Postage everywhere tauuu. #ainaacosmetics #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaaserum #ainaakosmetik #batupahat #muar

AMOR DEAL SET 3 IN 1 RM150 ❀️
.
AINAA SERUM + AINAA CLEANSER + AINAA SUNSCREEN
.
Jimat RM19 taww.... 😍
Dapat free gift 🎁
Dapat free consultation πŸ‘₯
WHATSAPP 0195403296 sekarang πŸ“²
. 
#nadysquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaasunscreen #stokisnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #promosyafiqahaina #produkviral
@nsabeautysyafiqahaina

AMOR DEAL SET 3 IN 1 RM150 ❀️ . AINAA SERUM + AINAA CLEANSER + AINAA SUNSCREEN . Jimat RM19 taww.... 😍 Dapat free gift 🎁 Dapat free consultation πŸ‘₯ WHATSAPP 0195403296 sekarang πŸ“² . #nadysquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaasunscreen #stokisnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #promosyafiqahaina #produkviral

β€œAINAA ADA LEBIH 10,000 POSITIVE TESTIMONI!”
.
Korang jangan ragu ragu dah nak cuba AINAA SKINCARE sebab dah terbukti banyak feedback positif. Kalau korang ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan belum jumpa skincare yang sesuai, apa kata cuba AINAA. Mana tahu jodoh? πŸ™ˆ
.
Jom dapatkan AINAA SKINCARE sementara promosi AMOR DEALS masih berjalan. FREE AINAA FACE TOWEL dengan pembelian RM120 dan keatas tau.
.
Nak order? Klik je link whatsapp amal di bio ya πŸ‘†πŸ»
@nsabeautyamal

β€œAINAA ADA LEBIH 10,000 POSITIVE TESTIMONI!” . Korang jangan ragu ragu dah nak cuba AINAA SKINCARE sebab dah terbukti banyak feedback positif. Kalau korang ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan belum jumpa skincare yang sesuai, apa kata cuba AINAA. Mana tahu jodoh? πŸ™ˆ . Jom dapatkan AINAA SKINCARE sementara promosi AMOR DEALS masih berjalan. FREE AINAA FACE TOWEL dengan pembelian RM120 dan keatas tau. . Nak order? Klik je link whatsapp amal di bio ya πŸ‘†πŸ»

#PAIDREVIEW
-
KULIT BERJERAWAT?? 😭TAKOT PAKAI PRODUK ZAMAN SKRG BANYAK MERKURI?? UALS KENA CUBA SERUM ALOEVERAπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .
.
FollowπŸ‘‡πŸ»
@ainaserumofficial 
@ainaserumofficial 
@ainaserumofficial .
.
Untuk lebih lanjut & harga PROMO whatsApp terus :
πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 .
.
#ainaacleanser #serumviral #ainaaserum
#serummurah #serumaloevera
#serumaina #syafiqahaina #ainaaserumterengganu 
#ainaserumterengganu #nsabeautyterengganu
#serumainaterengganu#boosterwhitening #ainaserum #fattzura #ramenchallenge 
#dianzvitamin#serummurah #kekechallenge
#kikichallenge #boosterwhiteningpremium
#panamachallenge #neelofa
#amyramar #kurungmodenmurah #kebayamurah #bajuraya #blousemurah #handbagmurah #bridemaids
@jat_ohjat

#paidreview - KULIT BERJERAWAT?? 😭TAKOT PAKAI PRODUK ZAMAN SKRG BANYAK MERKURI?? UALS KENA CUBA SERUM ALOEVERAπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . FollowπŸ‘‡πŸ» @ainaserumofficial @ainaserumofficial @ainaserumofficial . . Untuk lebih lanjut & harga PROMO whatsApp terus : πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 πŸ“²0149664363 . . #ainaacleanser #serumviral #ainaaserum #serummurah #serumaloevera #serumaina #syafiqahaina #ainaaserumterengganu #ainaserumterengganu #nsabeautyterengganu #serumainaterengganu #boosterwhitening #ainaserum #fattzura #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #kekechallenge #kikichallenge #boosterwhiteningpremium #panamachallenge #neelofa #amyramar #kurungmodenmurah #kebayamurah #bajuraya #blousemurah #handbagmurah #bridemaids

Orang kata kalau stress kena tengok muka sendiri ! yeke uols ? πŸ˜‹
.
Ce komen sat mana satu pilihan hatimu? πŸ‘πŸ‘
.
Muka SIHAT BERSIH atau BERJERAWAT BERPARUT  pun takapa ? 😜
.
.
@ainaa.mira 
@ainaa.faira 
@ainaa.fizah
@ainaa.fanaa 
@syafiqahaina 
@hafizmahamad 
@hafizah.ufairah 
@nsabeautyofficial 
@ainaserumnsabeauty 
#nsabeautyofficial 
#IDahCantikYouBilaLagi
#syafiqahaina
#hafizmahamad 
#ainaaserum 
#ainaacleanser
#AINAAserum
#NSAbeauty
#NSAbeautyserum
#BySyafiqahAina
#NSAbeautfaira
#NSAbeautyipoh
#Ainaafaira
#ainaafizah 
#yayacircle 
#FairaFighters
@ainaa.aleesa

Orang kata kalau stress kena tengok muka sendiri ! yeke uols ? πŸ˜‹ . Ce komen sat mana satu pilihan hatimu? πŸ‘πŸ‘ . Muka SIHAT BERSIH atau BERJERAWAT BERPARUT pun takapa ? 😜 . . @ainaa.mira @ainaa.faira @ainaa.fizah @ainaa.fanaa @syafiqahaina @hafizmahamad @hafizah.ufairah @nsabeautyofficial @ainaserumnsabeauty #nsabeautyofficial #idahcantikyoubilalagi #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserum #nsabeauty #nsabeautyserum #bysyafiqahaina #nsabeautfaira #nsabeautyipoh #ainaafaira #ainaafizah #yayacircle #fairafighters

RAGU RAGU LAGI⁉️
.
Alhamdulillah dah ada lebih 10,000 TESTIMONI daripada pengguna AINAA SKINCARE  yang dah dapat kulit sihat, bersih dan glowing.
.
AINAA SKINCARE juga selamat digunakan kerana hanya menggunakan natural ingredients dan sudah dapat kelulusan dari KKM dan juga lab test 🧐
.
Siapa yang yang masih ada skin problem dan masih mencari skincare yang sesuai dan selamat, click link kat bio sarah sekarang. Kami boleh guide awak untuk dapat skin yang sihat, bersih dan glowing πŸ₯° 
#ainaserumnsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #nsabeautyofficial #yayacircles
@ainaa.sarah_

RAGU RAGU LAGI⁉️ . Alhamdulillah dah ada lebih 10,000 TESTIMONI daripada pengguna AINAA SKINCARE yang dah dapat kulit sihat, bersih dan glowing. . AINAA SKINCARE juga selamat digunakan kerana hanya menggunakan natural ingredients dan sudah dapat kelulusan dari KKM dan juga lab test 🧐 . Siapa yang yang masih ada skin problem dan masih mencari skincare yang sesuai dan selamat, click link kat bio sarah sekarang. Kami boleh guide awak untuk dapat skin yang sihat, bersih dan glowing πŸ₯° #ainaserumnsabeauty #hafizmahamad #syafiqahaina #nsabeautyofficial #yayacircles

Time preggy ni lah keputihan banyakkk terlajakkk. 😭😭😭
.
Pstttt, keputihan boleh bawa maut pada baby tau kalau dibiarkan kronik sampai kehijauan 😱
.
Mana nak cari pembersih wanita yang merawat sepantas kilat kalau bukan CFSW. Bukan setakat merawat keputihan time preggy. .
Cik Bunga terwangi, tercerah sekali. .
Selamat ke guna CFSW time preggy? .
Yup ! Sangat selamat. 
Tak payah menangis tepi bucu katil kalau ada masalah keputihan atau bau Cik Bunga time preggy. 
Tak sampai sebotol CFSW rawat sampai hilang bersih clear semua keputihan time preggy. .
Berani jamin selesa 24/7.
Pstttt, jangan dibiar keputihan time preggy. Labur sedikit $$ utk diri sendiri dan baby πŸ˜‰
.
Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘
.
016 942 7702

#nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash
#skinstories #pilihancelebrity
#keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #HygineWash #Pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina
@skinstories_aina

Time preggy ni lah keputihan banyakkk terlajakkk. 😭😭😭 . Pstttt, keputihan boleh bawa maut pada baby tau kalau dibiarkan kronik sampai kehijauan 😱 . Mana nak cari pembersih wanita yang merawat sepantas kilat kalau bukan CFSW. Bukan setakat merawat keputihan time preggy. . Cik Bunga terwangi, tercerah sekali. . Selamat ke guna CFSW time preggy? . Yup ! Sangat selamat. Tak payah menangis tepi bucu katil kalau ada masalah keputihan atau bau Cik Bunga time preggy. Tak sampai sebotol CFSW rawat sampai hilang bersih clear semua keputihan time preggy. . Berani jamin selesa 24/7. Pstttt, jangan dibiar keputihan time preggy. Labur sedikit $$ utk diri sendiri dan baby πŸ˜‰ . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub

Belum grab hatga AMOR DEALS? Mohlerr cepat2 grab! Korang yang jimat tau! Nanti tak beli rugi sbb semua barang promo and murah sangat!
.
Dah ramai yg grab dgn ecah. So for those belum dapatkan boleh segera Dm ecah ya! 😘
.
Ayuh Dm/wssp ecah segara! Ecah akan guide korang πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ .
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #kemamangirl #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnurulsyantik #ganurians #ganu #malaysia #tutorial #nsabeautengkuaisyah #kemaman #terengganu #kelantan #johor #kualalumpur #agent #lawakhambar #fairfit #demamfairfit #belek #fairfitkl #fairfitkemaman #fairfitkuantan
@nsabeau.tengkuaisyah

Belum grab hatga AMOR DEALS? Mohlerr cepat2 grab! Korang yang jimat tau! Nanti tak beli rugi sbb semua barang promo and murah sangat! . Dah ramai yg grab dgn ecah. So for those belum dapatkan boleh segera Dm ecah ya! 😘 . Ayuh Dm/wssp ecah segara! Ecah akan guide korang πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #kemamangirl #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnurulsyantik #ganurians #ganu #malaysia #tutorial #nsabeautengkuaisyah #kemaman #terengganu #kelantan #johor #kualalumpur #agent #lawakhambar #fairfit #demamfairfit #belek #fairfitkl #fairfitkemaman #fairfitkuantan

Posto posto hehehehe. Agak2 akan jadi milik siapa ya parcel2 ini? Nanti dah dapat parcel inform aina tau 😘
.
Sape lagi nak join postage untuk esok? Aina nak bagi free postage untuk 10 orang terawal. Haa rugi kalau tak grab πŸ€—
.
Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘
.
016 942 7702

#nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash
#skinstories #pilihancelebrity
#keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #HygineWash #Pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina
@skinstories_aina

Posto posto hehehehe. Agak2 akan jadi milik siapa ya parcel2 ini? Nanti dah dapat parcel inform aina tau 😘 . Sape lagi nak join postage untuk esok? Aina nak bagi free postage untuk 10 orang terawal. Haa rugi kalau tak grab πŸ€— . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

[SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB]
.
Fuhhh. Memang menggoda betul pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash. Sekali guna kesan sensasi dingin pada Cik Bunga memberi keselesaan sepanjang hari. Dari pagi sampai ke malam 😍
.
Tambah dengan SCRUB HALUS & SUPER LEMBUT yang terkandung dalam Pembersih Cik Bunga Ber-Scrub kami. Sambil guna sambil rasakan diri anda ibarat di Spa. Sejuk & Berscrub memang best semasa penggunaan terutama bagi para wanita yang kerap berpeluh di bahagian Cik Bunga . Ye lah, cuaca sekarang HOT HOT kan? 😝
.
Bukan itu sahaja, Pembersih Cik Bunga kami bersifat MEDICATED iaitu MERAWAT. Masalah Cik Bunga, Pembersih Cik Bunga kami boleh rawat sepantas kilat. Korang mengalami masalah KEPUTIHAN ? KEGATALAN? BAU? GELAP? LONGGAR? MASALAH DATANG BULAN? CFSW bantu rawatkan untuk anda πŸ€—
.
Mahukan kelainan dalam Pembersih Cik Bunga? Sejuk ? Merawat? Berscrub? All in one? Of cos Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan anda.
.
Memang padan dengan matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎
.
Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘
.
016 942 7702

#nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash
#skinstories #pilihancelebrity
#keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #HygineWash #Pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina
@skinstories_aina

[SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB] . Fuhhh. Memang menggoda betul pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash. Sekali guna kesan sensasi dingin pada Cik Bunga memberi keselesaan sepanjang hari. Dari pagi sampai ke malam 😍 . Tambah dengan SCRUB HALUS & SUPER LEMBUT yang terkandung dalam Pembersih Cik Bunga Ber-Scrub kami. Sambil guna sambil rasakan diri anda ibarat di Spa. Sejuk & Berscrub memang best semasa penggunaan terutama bagi para wanita yang kerap berpeluh di bahagian Cik Bunga . Ye lah, cuaca sekarang HOT HOT kan? 😝 . Bukan itu sahaja, Pembersih Cik Bunga kami bersifat MEDICATED iaitu MERAWAT. Masalah Cik Bunga, Pembersih Cik Bunga kami boleh rawat sepantas kilat. Korang mengalami masalah KEPUTIHAN ? KEGATALAN? BAU? GELAP? LONGGAR? MASALAH DATANG BULAN? CFSW bantu rawatkan untuk anda πŸ€— . Mahukan kelainan dalam Pembersih Cik Bunga? Sejuk ? Merawat? Berscrub? All in one? Of cos Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan anda. . Memang padan dengan matlamat kami, Rawat

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++
.

1. Tekstur lebih ringan 
2. Tiada whitecast 
3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 
4. Wudhuk friendly 
5. Melembapkan skin 
6. Mengurangkan iritasi
.
Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰
.
.
#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic
@ainaserum.my

KELEBIHAN AINAA SUNSCREEN SPF50PA++ . 1. Tekstur lebih ringan 2. Tiada whitecast 3. Mampu melindungi skin dari UVA, UVB, INFRARED dan BLUELIGHT dalam tempoh 4-8 jam 4. Wudhuk friendly 5. Melembapkan skin 6. Mengurangkan iritasi . Jadi siapa yang masih lagi tak tahu kebaikan tentang penggunaan sunscreen, cuba buat research keburukan tak pakai sunscreen lepas tu share tauπŸ˜‰ . . #fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunm #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic

Tgk Ainaa sunscreen ni berkesan tau..banyak kelebihan dia😍 -tekstur ringan
-tiada whitecast
-mampu melindungi skin dari UVA&UVB,INFRARED,BLUELIGHT dalam tempoh 4-8jam
-Melembabkan skin
-WUDHUK friendly

Jadi apa tunggu lagi jom dapatkan sunscreen utk kegunaan harian you guys semua😍

DM 0148265711

#nsawanisquad 
#nsabeautyofficial
@nsabeau.iffah

Tgk Ainaa sunscreen ni berkesan tau..banyak kelebihan dia😍 -tekstur ringan -tiada whitecast -mampu melindungi skin dari UVA&UVB,INFRARED,BLUELIGHT dalam tempoh 4-8jam -Melembabkan skin -WUDHUK friendly Jadi apa tunggu lagi jom dapatkan sunscreen utk kegunaan harian you guys semua😍 DM 0148265711 #nsawanisquad #nsabeautyofficial

Next